Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Immunotic-immunerősítés

immunotic, immunrendszer, energia, öngyógyítás, egészség, gyógyulás

 Az Immunotic készülék olyan frekvenciákat juttat a szervezetbe, amellyel stimulálni tudja az immunrendszert. Felismeri a szervezetben történt elváltozásokat, a betegségeket okozó rezgéseket, képes korrigálni azokat, és az egészséges rezgéseket indítja újra. Hasonló funkciót tölt be, mint a számítógépen a Reset gomb. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindul, és a szervezet gyorsan helyreállítja a problémát, amennyiben az immunrendszer elég erős.
Az Immunotic készülék a legyengült szervezetnek is segít, mivel olyan impulzusokat juttat a szervezetbe, amellyel folyamatosan stimulálja az immunrendszert feltölt energiával. Megbirkózik a szervezetben lévő kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal, de még a daganatos elváltozásokkal is. Ezek a normálistól alacsonyabb vagy magasabb rezgésszámot bocsájtanak ki, ezt felismeri, megfelelő rezgésszámot bocsájt a szervezetbe. Ennek hatására a vírusok, baktériumok elpusztulnak, a daganatos sejtek pedig elbomlanak, elfolyósodnak, majd felszívódnak.
A program elindításával először a gép analizálja a szervezet állapotát, ellenállását, majd elindul a program magától személyre szabottan, a szervezet helyreállítására, a gép által megállapított jelek közvetítésével.
Az Immunotic önmagában nem képes gyógyításra, a gyógyulást minden esetben a szervezet saját maga valósítja meg. A frekvenciák csupán rendezik a testben mérhető feszültséget, ezután a test saját védekező rendszere végzi el a gyógyítási folyamatot.
Ahhoz, hogy az Immunotic készülék a legyengült szervezeten segíteni tudjon, szükséges az ásványi anyagok, nyomelemek, és a vitaminok bevitele, valamint a megfelelő táplálkozás, zöldség-, gyümölcsfogyasztás, és a megfelelő mennyiségű folyadék, főleg tiszta víz bevitele.
Javaslatok, tapasztalatok az Immunotic készülék használatával kapcsolatosan:
- Általános immunerősítés, méregtelenítés
- Nyugtató, stressz oldó hatás, segíti az alvást
- Legyengült szervezet erősítése, energetizálása
- Keringési betegségek, magas vérnyomás, trombózis megelőzése /magakadályozza a vérsejtek összetapadását/
- Lázas állapot megszüntetése
- Vírusok, baktériumok kivitele a szervezetből
- Megfázás, légzőszervi, panaszok
- Gyulladásos betegségek, nőgyógyászati panaszok, meddőség, rejtett problémák
- Ízületi bántalmak, gerincproblémák esetén igen hatásos, jók a tapasztalatok
- Daganat, mióma, ciszta
- Allergia enyhítése, megszüntetése
- Emésztőszervi problémák esetén
- Idegrendszeri zavarok, Alzheimer-kór, Sclerózis Multiplex, agyvérzés utáni felépülés
- Prosztata megnagyobbodás, gyulladás
- Autoimmun betegség
A sejtemlékezet létezése már tudományosan is bizonyított. A betegségek kialakulása során az egyes sejtek a betegséggel kapcsolatban is tárolnak információt, és ennek megfelelően működnek. Az Immunotic készülék a sejtek „betegség” memóriájára lehet pozitív hatással, ezáltal lehetővé teheti, hogy a szervezet újra a korábbi „egészséges működés” információit alkalmazza sejtszinten. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindulhat, és a szervezet gyorsan kijavíthatja a hibás működést, amennyiben az immunrendszer még elég erős. FIGYELEM! A KÉSZÜLÉK NEM GYÓGYÍT, A GYÓGYULÁS CSAK A SZERVEZET JAVÁRA ÍRHATÓ FOLYAMAT LEHET, AMIT AZ IMMUNOTIC HARMONIKUSAN TÁMOGATHAT! Az Immunotic készülék az immunrendszer harmonikus működését is támogatja, így a kórokozókat is könnyebben legyőzi. A folyamatok információ szintű beindításához különböző frekvenciatartományban lévő rezgések szükségesek. A készülék minden olyan folyamatra jótékony hatással lehet, aminek hátterében az immunrendszer legyengülése áll,
Mint: Immunrendszer erősítés, szervek működésbeli egyensúlyának megteremtése nyirokkeringés serkentése, fájdalomcsillapítás, sebgyógyulási folyamatok serkentése, csakrák működésének harmonizálása, lázcsillapítás, gyulladáscsökkentés, regeneráció
Amire a felhasználók visszajelzései alapján ezeken kívül jótékonyan hatott eddig: migrén, potenciaproblémák, autoimmun betegség, cukorbetegség és szövődményei, daganatos megbetegedés, ciszta, mióma, rota – vírusfertőzés, lyme – kór, autoimmun – betegség, depresszió, lipóma, SM (Sclerosis Multiplex), ízületi gyulladás, pajzsmirigy betegség, vérnyomás – problémák, veseciszta, pattanásos bőr, fogfájás. Amire tapasztalataink alapján eddig nem volt hatással: polipok, övsömör, pikkelysömör, gombás fertőzés


Kapcsolódó információk

Cikkek

Vörös hullám tiszta napja
Kék hullám, Narancs napja
Daganat-terápia
Fehér hullám, Sárga napja
Ép ház, ép test, ép lélek

       

Események

Csikung gyakorlás
Tanulj meg bánni az energiáiddal!
Kristály és tibeti tálak, gongok... Hangfürdő Újholdkor
Shiatsu alaptanfolyam
HÍD AZ EGÉSZSÉGHEZ Bemutatkozó Egészségfesztivál

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS