Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Immunotic-immunerősítés

immunotic, immunrendszer, energia, öngyógyítás, egészség, gyógyulás

 Az Immunotic készülék olyan frekvenciákat juttat a szervezetbe, amellyel stimulálni tudja az immunrendszert. Felismeri a szervezetben történt elváltozásokat, a betegségeket okozó rezgéseket, képes korrigálni azokat, és az egészséges rezgéseket indítja újra. Hasonló funkciót tölt be, mint a számítógépen a Reset gomb. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindul, és a szervezet gyorsan helyreállítja a problémát, amennyiben az immunrendszer elég erős.
Az Immunotic készülék a legyengült szervezetnek is segít, mivel olyan impulzusokat juttat a szervezetbe, amellyel folyamatosan stimulálja az immunrendszert feltölt energiával. Megbirkózik a szervezetben lévő kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal, de még a daganatos elváltozásokkal is. Ezek a normálistól alacsonyabb vagy magasabb rezgésszámot bocsájtanak ki, ezt felismeri, megfelelő rezgésszámot bocsájt a szervezetbe. Ennek hatására a vírusok, baktériumok elpusztulnak, a daganatos sejtek pedig elbomlanak, elfolyósodnak, majd felszívódnak.
A program elindításával először a gép analizálja a szervezet állapotát, ellenállását, majd elindul a program magától személyre szabottan, a szervezet helyreállítására, a gép által megállapított jelek közvetítésével.
Az Immunotic önmagában nem képes gyógyításra, a gyógyulást minden esetben a szervezet saját maga valósítja meg. A frekvenciák csupán rendezik a testben mérhető feszültséget, ezután a test saját védekező rendszere végzi el a gyógyítási folyamatot.
Ahhoz, hogy az Immunotic készülék a legyengült szervezeten segíteni tudjon, szükséges az ásványi anyagok, nyomelemek, és a vitaminok bevitele, valamint a megfelelő táplálkozás, zöldség-, gyümölcsfogyasztás, és a megfelelő mennyiségű folyadék, főleg tiszta víz bevitele.
Javaslatok, tapasztalatok az Immunotic készülék használatával kapcsolatosan:
- Általános immunerősítés, méregtelenítés
- Nyugtató, stressz oldó hatás, segíti az alvást
- Legyengült szervezet erősítése, energetizálása
- Keringési betegségek, magas vérnyomás, trombózis megelőzése /magakadályozza a vérsejtek összetapadását/
- Lázas állapot megszüntetése
- Vírusok, baktériumok kivitele a szervezetből
- Megfázás, légzőszervi, panaszok
- Gyulladásos betegségek, nőgyógyászati panaszok, meddőség, rejtett problémák
- Ízületi bántalmak, gerincproblémák esetén igen hatásos, jók a tapasztalatok
- Daganat, mióma, ciszta
- Allergia enyhítése, megszüntetése
- Emésztőszervi problémák esetén
- Idegrendszeri zavarok, Alzheimer-kór, Sclerózis Multiplex, agyvérzés utáni felépülés
- Prosztata megnagyobbodás, gyulladás
- Autoimmun betegség
A sejtemlékezet létezése már tudományosan is bizonyított. A betegségek kialakulása során az egyes sejtek a betegséggel kapcsolatban is tárolnak információt, és ennek megfelelően működnek. Az Immunotic készülék a sejtek „betegség” memóriájára lehet pozitív hatással, ezáltal lehetővé teheti, hogy a szervezet újra a korábbi „egészséges működés” információit alkalmazza sejtszinten. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindulhat, és a szervezet gyorsan kijavíthatja a hibás működést, amennyiben az immunrendszer még elég erős. FIGYELEM! A KÉSZÜLÉK NEM GYÓGYÍT, A GYÓGYULÁS CSAK A SZERVEZET JAVÁRA ÍRHATÓ FOLYAMAT LEHET, AMIT AZ IMMUNOTIC HARMONIKUSAN TÁMOGATHAT! Az Immunotic készülék az immunrendszer harmonikus működését is támogatja, így a kórokozókat is könnyebben legyőzi. A folyamatok információ szintű beindításához különböző frekvenciatartományban lévő rezgések szükségesek. A készülék minden olyan folyamatra jótékony hatással lehet, aminek hátterében az immunrendszer legyengülése áll,
Mint: Immunrendszer erősítés, szervek működésbeli egyensúlyának megteremtése nyirokkeringés serkentése, fájdalomcsillapítás, sebgyógyulási folyamatok serkentése, csakrák működésének harmonizálása, lázcsillapítás, gyulladáscsökkentés, regeneráció
Amire a felhasználók visszajelzései alapján ezeken kívül jótékonyan hatott eddig: migrén, potenciaproblémák, autoimmun betegség, cukorbetegség és szövődményei, daganatos megbetegedés, ciszta, mióma, rota – vírusfertőzés, lyme – kór, autoimmun – betegség, depresszió, lipóma, SM (Sclerosis Multiplex), ízületi gyulladás, pajzsmirigy betegség, vérnyomás – problémák, veseciszta, pattanásos bőr, fogfájás. Amire tapasztalataink alapján eddig nem volt hatással: polipok, övsömör, pikkelysömör, gombás fertőzés


Kapcsolódó információk

Cikkek

Pozitív érzés: egészség
Az egészséges otthon!
Cukorbetegség diétája
Bízzunk inkább az egerekben!
Harcművészet és yo-jo-gaku

       

Események

Reiki I. Sátoraljaújhely
Jógatábor 2012.
Női-férfi energiák
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
Vaszati Műhely

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS