Hírlevél feliratkozás
Energetikai rendszerre ható terápiák

Nelson Scio

biorezonancia, energetika, anyagcsere, megelőzés, sejt, szervezet

 A Nelson Scio biorezonancia elvén alapuló vizsgálati módszer fontos kiegészítője az orvos által megállapított betegség kezelésének, hiszen a testben zajló öngyógyító folyamatokat erősíti.

A Nelson Scio rendszer a biorezonancia elvén működő, csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen.
Biorezonancia számítógépes vizsgálat során a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról.
Biológiai, quantumfizikai és orvosi kutatások során jött létre ez a Biorezonancia vizsgálati és kezelési technika, melyet aztán a Nasa kutatói fejlesztettek tovább.

Ez a vizsgálat és energetikai kezelés NEM helyettesítheti, nem "írhatja felül" és nem válthatja ki a szükséges orvosi diagnosztikát és annak módszereit, ill. a szükséges orvos-gyógyászati terápiát - kezelést!
A Biorezonancia vizsgálattal a MEGELŐZÉS egyik legnagyszerűbb lehetősége valósul meg!
Jelen komplementer gyógyászati kezelés nem természetgyógyászati módszer, hanem a biofizikai tudomány eredménye.
Szent-Györgyi Albert felismerésére épül napjaink új biofizikai gyógyászati eljárása a biorezonancia terápia, mely az egymással kapcsolódásban lévő sejtek közötti együttműködést szabályozza. A kezelés ideális esetben állapotfelméréssel kezdődik, amely feltérképezi az emberi szervezet sejtjeinek, szervrendszereinek, működési egységeinek állapotát.
Ebből a diagnosztikából nemcsak a konkrét betegségek, hanem a kialakulóban lévők vagy a várhatóak is megállapíthatók, előre jelezhetők.

A biorezonancia terápia kizárólag olyan területen fejti ki hatását, ahol a sejtműködés hibás, az egészségesen működő sejtek nem reagálnak a kezelésre. Ezért a kezelésnek semmiféle mellékhatása nincs, és teljesen fájdalommentes, sőt bármilyen más gyógymóddal, akár gyógyszeres kezeléssel is kombinálható.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Nopal Fügekaktusz narancsbőr és túlsúly ellen
Mikró: degenerálódó sejtek
Mit mutat meg testünk?
Depresszió ellen biorezonancia
Gyógyító információ

       

Események

Dr. Voll féle állapotfelmérés Ibrány-Nagyhalász
Dr. Voll féle állapotfelmérés
Spirit Revolution

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS