Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Biorezonancia

biorezonancia, sejt, terápia, állapotfelmérés, bőrbetegségek, allergia

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. A számítógépes vizsgálat során a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról.

Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA kutatásai. Megfigyeléseik szerint az űrállomásokon, ahol nem érvényesül a biorezonancia, a Föld elektromágneses rezgése, az ott dolgozó emberek szervezetének belső egyensúlya állandóan felborult. Az asztronauták egészségügyi problémáinak megoldásához egy korábbi felfedezés nyújtott segítséget. Ez a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásából létrejövő alacsony, 7,8 Hz-es rezgés a földön mindenhol mérhető volt, de nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet. Ez a rezgés megegyezik az ébrenlét és az alvás határán lévő emberi agy hullámainak rezgésével.

Miután a NASA űrállomásain is létrehozták ezeket az úgynevezett Schumann hullámokat az ott dolgozók egészségi állapota fenntartható lett. A NASA figyelmének köszönhetően megindult a biorezonancia terápia gyors fejlődése.
A biorezonanciás gyógyító eljárásnak az első lépése a diagnózis felállítása.

Diagnosztika:

A kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten is minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára. A fejlesztők különböző betegségek, vírusok és baktériumok jelenlétére utaló rezgések ezreit mérték be, aminek segítségével a komputeres diagnózis azonnal felismeri őket.

Ezután következhet a sejtek elektromágneses hullámainak áthangolása.

Terápia

Szervezetünk egyes beteg részeinek működése, diszharmonikus rezgéseket bocsát ki, ha ezekre a rezgésekre ellentétes hullámokat bocsátunk, kiolthatjuk őket. A harmonikus hullámok pedig megerősíthetőek, amivel támogathatjuk a sejtek egészséges működését. Ha a sejtek hibás elektromágneses kommunikációját kioltják, akkor a betegség valódi oka szüntethető meg testi szinten. Minden sejttípus más és más frekvencián és intenzitással kommunikál. Csak pontosan megválasztott jelekkel érhetőek el az adott sejtek, a többire egyszerűen nem reagálnak. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápia mellékhatásoktól mentes.

A sejtek képesek megőrizni az információt a bennük jelenlévő nagymennyiségű vízmolekulák segítségével. Mivel a vízmolekulák a sejten belül óriási variációs lehetőséggel kapcsolódhatnak, ezért igen pontos emlékezetet adnak a sejteknek.

Sajnos hosszútávon nem képesek megőrizni az információt, mert a környezeti hatások felülírják őket, ezért szükséges a kezeléseket több alkalommal megismételni.

A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdi a kezelést. biorezonancia, terápia. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk.

A biorezonanciás eljárással, nagy hatékonysággal gyógyítanak

  • allergiát,
  • bőrbetegséget,
  • immungyengeséget,
  • szenvedélybetegségeket
  • és daganatos megbetegedéseket egyaránt
  • nagy segítség a fájdalomcsillapításban
  • méregtelenítésben
  • más krónikus betegségben szenvedőknek

Ez a vizsgálat és energetikai kezelés NEM helyettesítheti, nem "írhatja felül" és nem válthatja ki a szükséges orvosi diagnosztikát és annak módszereit, ill. a szükséges orvos-gyógyászati terápiát - kezelést!

A Biorezonancia vizsgálattal a MEGELŐZÉS egyik legnagyszerűbb lehetősége valósul meg!


Kapcsolódó információk

Cikkek

Kék hullám, Narancs napja
AFT-terápia - a vonzó energetikai mezők
A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
Élni vagy túlélni a "szezont"
Teremy Sándorné természetgyógyász, reflexológus

       

Események

CSEND tábor
Csung Jüan Csikung - I. szint
NIA tánc Neked!
HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban III.
HENNIA - őszi elengedés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS