Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Biorezonancia

biorezonancia, sejt, terápia, állapotfelmérés, bőrbetegségek, allergia

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. A számítógépes vizsgálat során a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról.

Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA kutatásai. Megfigyeléseik szerint az űrállomásokon, ahol nem érvényesül a biorezonancia, a Föld elektromágneses rezgése, az ott dolgozó emberek szervezetének belső egyensúlya állandóan felborult. Az asztronauták egészségügyi problémáinak megoldásához egy korábbi felfedezés nyújtott segítséget. Ez a földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatásából létrejövő alacsony, 7,8 Hz-es rezgés a földön mindenhol mérhető volt, de nem tulajdonítottak neki nagy figyelmet. Ez a rezgés megegyezik az ébrenlét és az alvás határán lévő emberi agy hullámainak rezgésével.

Miután a NASA űrállomásain is létrehozták ezeket az úgynevezett Schumann hullámokat az ott dolgozók egészségi állapota fenntartható lett. A NASA figyelmének köszönhetően megindult a biorezonancia terápia gyors fejlődése.
A biorezonanciás gyógyító eljárásnak az első lépése a diagnózis felállítása.

Diagnosztika:

A kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten is minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára. A fejlesztők különböző betegségek, vírusok és baktériumok jelenlétére utaló rezgések ezreit mérték be, aminek segítségével a komputeres diagnózis azonnal felismeri őket.

Ezután következhet a sejtek elektromágneses hullámainak áthangolása.

Terápia

Szervezetünk egyes beteg részeinek működése, diszharmonikus rezgéseket bocsát ki, ha ezekre a rezgésekre ellentétes hullámokat bocsátunk, kiolthatjuk őket. A harmonikus hullámok pedig megerősíthetőek, amivel támogathatjuk a sejtek egészséges működését. Ha a sejtek hibás elektromágneses kommunikációját kioltják, akkor a betegség valódi oka szüntethető meg testi szinten. Minden sejttípus más és más frekvencián és intenzitással kommunikál. Csak pontosan megválasztott jelekkel érhetőek el az adott sejtek, a többire egyszerűen nem reagálnak. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápia mellékhatásoktól mentes.

A sejtek képesek megőrizni az információt a bennük jelenlévő nagymennyiségű vízmolekulák segítségével. Mivel a vízmolekulák a sejten belül óriási variációs lehetőséggel kapcsolódhatnak, ezért igen pontos emlékezetet adnak a sejteknek.

Sajnos hosszútávon nem képesek megőrizni az információt, mert a környezeti hatások felülírják őket, ezért szükséges a kezeléseket több alkalommal megismételni.

A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdi a kezelést. biorezonancia, terápia. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk.

A biorezonanciás eljárással, nagy hatékonysággal gyógyítanak

  • allergiát,
  • bőrbetegséget,
  • immungyengeséget,
  • szenvedélybetegségeket
  • és daganatos megbetegedéseket egyaránt
  • nagy segítség a fájdalomcsillapításban
  • méregtelenítésben
  • más krónikus betegségben szenvedőknek

Ez a vizsgálat és energetikai kezelés NEM helyettesítheti, nem "írhatja felül" és nem válthatja ki a szükséges orvosi diagnosztikát és annak módszereit, ill. a szükséges orvos-gyógyászati terápiát - kezelést!

A Biorezonancia vizsgálattal a MEGELŐZÉS egyik legnagyszerűbb lehetősége valósul meg!


Kapcsolódó információk

Cikkek

Öngyógyítás masszázzsal I.
Sárga hullám tetőpontja, Lila
Depresszió ellen biorezonancia
A szeretet rendjei II.
Vörös hullám, Korall napja

       

Események

HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban
Bach-virág konzulens képzés Szolnok
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Alternatív mozgás és masszázsterápia (Blended learning)
HENNIA táncolj át az életen

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknek



Szakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...





 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS