Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Gombadiagnosztika és terápia

egészség, betegség, terápia

A candida albicans nevű élesztőgomba mindannyiunk szervezetében megtalálható. Egyoldalú, hiányos, savas táplálkozás (sok hús,sok édesség,tészta )- stressz- esetén túlszaporodik,már-már olyan gyakori,hogy népbetegségként emlegetik.Sokféle,változatos TÜNETeket(pl.hajhullás,reuma,izületi és izomfájdalmak, pánik, depresszió,alvászavar,szorongás,ingerlékenység) és BETEGSÉGEKET (pl.allergiákat,tüdőgyulladást, autoimmunin betegségeket: pl. cukorbetegséget,lupust,szklerózis multiplexet,- szívbillentyű elváltozást) okozhat. Gombaszakértők-mikológusok szerint minden krónikus probléma és daganatos betegség mögött ott vannak!

A Körbler-módszer egyszerű, de hatékony eszközöket használ a szervezet gombaterhelésének megszüntetésére. A gombák diagnosztizálása svájci gombaképsor felhasználásával a gomba ponton történik, mely a 3.-4 bordaközben található a test bal oldalán. A szervezet számára ártalmas-összesen 64 féle ! – gombafélék információját a szükséges mértani forma (szinusz, szinusz 1 párhuzamos vonal, szinusz 2 párhuzamos vonal) segítségével megváltoztatjuk, majd az új információt rávisszük az azt megtartó anyagra (arany, drágakő vagy egy rézpénz). Ennek segítségével a beteg naponta információs vizet készít magának, és kortyonként megissza. A gombaterhelés megszüntetése alkalmanként 6 hónapot is igénybe vehet. Az információs vizeket
lehet kombinálni gyógynövényekkel, táplálékkiegészítőkkel, de csak természetgyógyász irányítása mellett!

TESTI JELZÉSEK.- A gyógyító kúra kezdetén átmenetileg gyengeség,fáradékonyság,fejfájás,kiütés lehet a gombák pusztulásának és a méregtelenítésnek következményei.
A TERÁPIA IDŐTARTAMA.- Rezisztenciához vagy a gombatelepek megerősödéséhez vezethet az öngyógyító program idő előtti befejezése,megszakítása vagy a nem megfelelő gombapusztító természetes készítmények használata!
TERMÉKEK.- A készítmények kiválasztása-személyre szóló kitesztelése,adagolásuk és az adagolás gyakoriságának meghatározása szakember –természetgyógyász,orvos-természetgyógyász- feladata!
A KÚRA DEJE ALATT:Fontos a kapcsolattartás a kúra teljes lebonyolításának időszakában.
TERÁPIA ELEMEI:grapefruit,pecsétviasz gomba,lucid tumov propoly,lapachotea,candcell-6,antiparasite,dido antiparazita tabletta,paraprotex,grepofit,fekete dióhéj,szegfűszeg,fehér üröm,vitanax px-4,ezüstkolloid,biomultivitamin,clorella,zöldárpa,lucerna,fokhagyma,kasvirág-grapefruit csepp,kasvirág,Q-10,acidophilus,flavin készítmények stb.
 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám, Sárga napja
Ho’oponopono – a megbékélés és megbocsátás művészete
Legeza Sándor gyógymasszőr
Holisztikus Bach-virágterápia
Vörös hullám - Kék napja

       

Események

NIA tánc Neked!
Kristály konzulens, levelező
Spirit Revolution
Szenvedélyeink fogságában
Rezgésmódszertani konzulens, levelező képzés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS