Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Gombadiagnosztika és terápia

egészség, betegség, terápia

A candida albicans nevű élesztőgomba mindannyiunk szervezetében megtalálható. Egyoldalú, hiányos, savas táplálkozás (sok hús,sok édesség,tészta )- stressz- esetén túlszaporodik,már-már olyan gyakori,hogy népbetegségként emlegetik.Sokféle,változatos TÜNETeket(pl.hajhullás,reuma,izületi és izomfájdalmak, pánik, depresszió,alvászavar,szorongás,ingerlékenység) és BETEGSÉGEKET (pl.allergiákat,tüdőgyulladást, autoimmunin betegségeket: pl. cukorbetegséget,lupust,szklerózis multiplexet,- szívbillentyű elváltozást) okozhat. Gombaszakértők-mikológusok szerint minden krónikus probléma és daganatos betegség mögött ott vannak!

A Körbler-módszer egyszerű, de hatékony eszközöket használ a szervezet gombaterhelésének megszüntetésére. A gombák diagnosztizálása svájci gombaképsor felhasználásával a gomba ponton történik, mely a 3.-4 bordaközben található a test bal oldalán. A szervezet számára ártalmas-összesen 64 féle ! – gombafélék információját a szükséges mértani forma (szinusz, szinusz 1 párhuzamos vonal, szinusz 2 párhuzamos vonal) segítségével megváltoztatjuk, majd az új információt rávisszük az azt megtartó anyagra (arany, drágakő vagy egy rézpénz). Ennek segítségével a beteg naponta információs vizet készít magának, és kortyonként megissza. A gombaterhelés megszüntetése alkalmanként 6 hónapot is igénybe vehet. Az információs vizeket
lehet kombinálni gyógynövényekkel, táplálékkiegészítőkkel, de csak természetgyógyász irányítása mellett!

TESTI JELZÉSEK.- A gyógyító kúra kezdetén átmenetileg gyengeség,fáradékonyság,fejfájás,kiütés lehet a gombák pusztulásának és a méregtelenítésnek következményei.
A TERÁPIA IDŐTARTAMA.- Rezisztenciához vagy a gombatelepek megerősödéséhez vezethet az öngyógyító program idő előtti befejezése,megszakítása vagy a nem megfelelő gombapusztító természetes készítmények használata!
TERMÉKEK.- A készítmények kiválasztása-személyre szóló kitesztelése,adagolásuk és az adagolás gyakoriságának meghatározása szakember –természetgyógyász,orvos-természetgyógyász- feladata!
A KÚRA DEJE ALATT:Fontos a kapcsolattartás a kúra teljes lebonyolításának időszakában.
TERÁPIA ELEMEI:grapefruit,pecsétviasz gomba,lucid tumov propoly,lapachotea,candcell-6,antiparasite,dido antiparazita tabletta,paraprotex,grepofit,fekete dióhéj,szegfűszeg,fehér üröm,vitanax px-4,ezüstkolloid,biomultivitamin,clorella,zöldárpa,lucerna,fokhagyma,kasvirág-grapefruit csepp,kasvirág,Q-10,acidophilus,flavin készítmények stb.
 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Fülakupunktura
Indigókék gondolatok lV.
Kék, Kék, Vörös...
Testünk emlékezete
Hajdina fasírt barnarizzsel

       

Események

NIA Technique ÚJ HELYEN
KORONA HOTEL 18h-19h minden szerdán ingyenes orvosi tájékoztató
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
CSEND tábor
Egészség-péntek Miskolc

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS