Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Schüssler arcdiagnosztika

arcdiagnosztika, Schüssler, diagnosztika, fizikai gyógyítás, állapotfelmérés, terápia, arcápolás

Különböző betegségekben, ásványianyag-hiányos állapotokban a bőrön sajátos elváltozások figyelhetők meg. Különösen az arcon vehető észre a bőr rugalmasságának és színének megváltozása, az esetleges váladékok, kiütések és foltok jelenléte. Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő.

Arcdiagnosztikával sokszor korábban is nyilvánvalóvá válik egy-egy ásványi só hiánya, így időben alkalmazva a megfelelő szöveti sót, egyes betegségek kialakulása elkerülhető.
Az arcdiagnosztikai vizsgálat különösebb előkészületet nem igényel. Fontos, hogy a páciens aznap smink nélkül érkezzen a vizsgálatra.

Az ásványi anyagok életfontos szerepet játszanak, hiányuk esetén számos betegség kialakulhat, mint például csontritkulás, érelmeszesedés, depresszió, vérszegénység. Hiányukban hajhullás sőt pattanások is megjelenhetnek.

Olyan információt kell adni a szervezetnek, hogy a táplálékban lévő ásványi só be tudjon épülni a sejtekbe és oda, ahol arra szükség van. Ebben segítenek a szöveti sók, más néven Schüssler-sók.

A szöveti sók terápiás rendszerének alapítója Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler német homeopata orvos. Alapgondolata, hogy különböző ásványi sók hiánya különféle betegségek kialakulásához vezet, így azok pótlásával ismét helyreállítható lesz az egészség. Dr. Schüssler 12 szöveti sót használt betegségek gyógyítására, megelőzésére. Terápiás elve még ma is érvényben van, a Schüssler-sókat széles körben alkalmazzák megelőzésre és gyógyításra egyaránt.

Az arc vizsgálatával, az elváltozások intenzitásának és kiterjedtségének értékelésével megállapítható a megfelelő ásványi só hiányának diagnózisa.

A Schüssler-sók azonban nem csak hiányállapotok rendezésére alkalmasak. Akut betegségek, panaszok esetén is sikerrel alkalmazhatók, mint például felső légúti gyulladások, hányás, hasmenés, görcsök.
Mindemellett a gyógyulás Schüssler-sókkal kíméletesen, mellékhatásmentesen történik, ami fontos választási szempont a gyógyszerek kavalkádjában.

Forrás: www.termeszet-gyogy.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Szeretettel, szeretetben élni
A fitoterápia
Maja naptár: az Arany kapu titka
Fehér hullám, Királykék napja
Kék hullám, Arany napja

       

Események

HENNIA táncolj át az életen
Kristály konzulens, levelező
Fülakupunktúrás addiktológus képzés (Blended learning)
Család és Rendszerállítás
Hellinger féle terápia

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS