Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések terápiával

Voll-féle elektroakupunktúra

elektroakupunktúra, Voll-Pitterling, akupunktúra, fizikai gyógyítás, állapotfelmérés, terápia

A Voll-féle elektroakupunktúra holisztikus szemléletű módszer, ami az egész szervezetet vizsgálja. Nagy előnye a hagyományos orvosi diagnosztikai eljárásokkal szemben, hogy már igen korai stádiumban, még a tünetek megjelenése előtt képes jelezni a kialakuló betegséget. A legtöbb vizsgálati módszer csak erős tünetek vagy már szervi elváltozás esetén képes diagnosztizálni a betegséget. A betegségek késői stádiumaiban sajnos a kezelési lehetőségek leszűkülnek.

A Voll-féle elektroakupunktúrás vizsgálat képes a betegségek kialakulása előtt is azonosítani a problémás területeket, ezzel lehetővé teszi a betegség megelőzését szelídebb eszközökkel. Azonban a Voll-féle vizsgálat semmilyen klinikai vagy laboratóriumi eredményt nem helyettesíthet, csak kiegészítő állapotfelmérő eredményt nyújt.

Az elektroakupunktúra különösen hatékony gyulladásokat okozó gócok felkutatásában és gyógyításában. Nagyon sok belgyógyászati, allergológiai, reumatológiai és bőrgyógyászati betegség hátterében valamilyen rejtett gócot sikerült azonosítani. A krónikus gyulladás, a góc tünetszegény, gyakran csak az általános szervezetre gyakorolt hatásuk jelentkezik. Ilyen hatások a hőemelkedés, vérszegénység, gyengeség, fáradékonyság, levertség, idegesség, alvászavar, reumatikus izületi panaszok. A gócok felkutatásával és az összefüggések figyelembe vételével számtalan betegséget sikerült már orvosolni.

A Voll-Pitterling készülékkel történő vizsgálat a páciens számára kényelmes, gyors, nem jár kellemetlenségekkel. A vizsgálat alatt a páciens kényelmesen ül, miközben végtagjainak bioaktív pontjait vizsgálják. Az eljárás 20-25 percet vesz igénybe, teljesen fájdalmatlan és nem szükséges hozzá éhgyomor.

Egy tapasztalt vizsgáló számára a Voll teszt igen sok információt nyújthat. Támpontot adhat egyénre szabott gyógyterápiák megtervezéséhez, homeopátiás gyógyszerek kiválasztásához. Megállapíthatják a szervezet terheltebb gyenge pontjait. Ennek alapján könnyebben meghatározhatják, hogy mire kell odafigyelni és változtatni, hogy a csökkent funkciójú szerveket helyrehozhassuk, és a betegségek kialakulását elkerülhessük. A Voll-féle elektroakupunktúra nem csak kiváló vizsgálati módszer, hanem hatékony kezelési eljárás is, amelynek Németországban már 40 éves múltja van. A módszer kidolgozója 35 évig tartotta magát életben rosszindulatú daganatos betegségével.

Forás: www.harmonia-wellness.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

Egészséges a só vagy sem?
Kék hullám, Sárga napja
Pszichodrámával az önismeret útján
Szülőkkel élni: meddig?
Öngyógyítás masszázzsal I.

       

Események

CSEND tábor
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Egészség-péntek Miskolc
Hellinger-féle családállítás
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS