Hírlevél feliratkozás
Lelki állapotfelmérések terápiával

Aura-Soma

állapotfelmérés, Aura-Soma, terápia

Az Aura-Soma egy önválasztó, nem rábeszélő, lágy lélekterápiás módszer. A színt, mint univerzális nyelvet használva lehetőséget biztosít számunkra, hogy megtaláljuk az önmagunkhoz vezető utat. Az Aura-Soma rendszerében a szín a kulcs.
“TE vagy a szín, amelyet választasz.” Ez a mondat Vicky Walltól az Aura-Soma megalapítójától származik és máig is a rendszer legesszenciálisabb mondata.

Az Aura-Soma mint terápia:

Az egész készletet áttekintve azt a négy palackot kell kiválasztanunk, amely az adott pillanatban a legjobban tetszik, illetve vonz minket. Az Aura-Soma ránk bízza a választást, támogatva azt a megértést, miszerint a legnagyobb mester bennünk van, és pontosan tudjuk, mire van szükségünk. Nem kell tartanunk attól, hogy esetleg rosszul választunk, “hiszen Te vagy a szín, amelyet választasz”

Ahogyan a négy palackot kiválasztottuk, egy szakavatott Aura-Soma konzulens segítségünkre lehet az üvegek olvasatát illetően. Üvegválasztásaink, mint 4 parányi ablak, bepillantást engednek lelkünk mélyére. Arra hogy mi az, amiben a legmélyebben felismerjük önmagunkat. Mik a kihívásaink, hol tartunk a jelen pillanatban és mi a lélek jövőbeli tendenciája a jelenből szemlélve. Az Aura Soma konzultáció, segíthet, hogy meglássuk valódi helyzetünket. Kihívásaink helyett megtalálhatjuk a jelen ajándékait. Megérthetjük feladatainkat egy magasabb nézőpontból szemlélve, és ráébredhetünk, melyek az igazi tehetségeink. Az Aura-Soma segítségével megláthatjuk az érme másik oldalát, felfedezve saját lehetőségeinket. A konzultáció talán egy finom áthangoláshoz hasonlatos leginkább. Egy apró belső fókuszpont-váltással valódi változási folyamatokba kezdhetünk.

Hogyan működik az Aura-Soma rendszere?

Az Aura-Soma rendszerének szíve a jelenleg 108 különböző színkombinációkban megjelenő gyógynövény és kristályenergiákat tartalmazó üvegsorozat. A bennük lévő folyadék éppen középen válik ketté. Az üvegek alsó részében a növények vízben oldható alkotó elemei, míg a felső részben a növények olaj alapú részei találhatók. Mindkét rész tartalmaz ásvány és kristály energiákat is, melyek egy különleges eljárás lévén kerülnek a palackba. Ezen összetevők adják az üvegekben lévő hármasság szintén fontos elemét: a színt. Minden egyes palack e hármasság egyensúlyán alapul. A Növényi Birodalom energiái, az Ásványi Királyság energiái és az így keletkezett szín az, mely az embert, mint fénylényt jeleníti meg az rendszerben.

Az így megjelenő ”folyékony Fény” olyan energia kombinációt tartalmaz, mely képes arra, hogy támogassa az embert az öngyógyító mechanizmus, a testi, lelki és szellemi egyensúly elérésében.

www.cosmopoliten.hu


Kapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám hatodik, korall színű napja
Egészséges a só vagy sem?
Iratkozz fel YouTube-csatornánkra és nyerj!
Kék hullám, Arany napja
"Éneklő" terápiás eszköz?

       

Események

HANGFÜRDŐ A Sóstói Fürdőházban
Csung Jüan Csikung - I. szint
Egészség-péntek Miskolc
Bach-virág konzulens képzés
Család és Rendszerállítás

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS