Hírlevél feliratkozás
Fizikai állapotfelmérések

Vizuális arcdiagnosztika

fizikai gyógyítás, állapotfelmérés, arcdiagnosztika, diagnosztika, vizuális arcdiagnosztika, arcápolás

Az arcról való olvasás, a felszín alatti lényeg meglátása a vizuális arcdiagnosztika feladata. A külső látható elváltozásokra koncentrálva a belső szervekre vonatkozó megállapításokat tesz. Azt mondja, mint belül, úgy kívül, tehát minden belső elváltozásnak a külsőn is meg kell jelennie. Azt vallja, hogy mivel minden egyes sejt tartalmazza az egész emberre vonatkozó információkat, vagyis az egész látható a részek bármelyikében, így a szervezet bármely egyetlen részében az egész test működését szemlélhetjük. A talp, tenyér, írisz mellett az arcon is láthatjuk az ideg-, keringési- és emésztőrendszer és a hozzájuk tartozó szervek állapotát.

Az arcon látható formák, vonalak, ráncok, foltok, színek mind jelentéssel bírnak. A különböző elváltozások utalhatnak olyan betegségek kialakulására, amit belülről még nem is észleltünk. Bőrünk és arcunk, testünk tükre.

Az emberi arc minden belül folyó lelki, szellemi rezdülésről árulkodik. Ennek egyik oka az, hogy az arc rengeteg önálló izomból alkotott hálózatból áll, és ennek köszönhetően nagyon rugalmas és kifejező tud lenni. A másik ok a szem, amely "a lélek tükre, belső lelkivilágunk kivetülése", szoktuk mondani. Ennek fiziológiai oka, hogy a látóidegen keresztül a szem közvetlenül kapcsolódik az agyhoz, ezért azonnal tükrözi gondolatainkat, érzelmeinket, pillanatnyi hangulatunkat.

A vizuális arcdiagnosztika képes észrevenni a még ki nem alakult betegségeket is. A módszer segítségével kimutathatóak azok a betegségfolyamatok, amelyek energetikai szinten már elindultak, de a fizikai testen még elváltozásokat nem okoztak.

Forrás: www.arcpoetika.hu 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Mire jó az arcdiagnosztika?
Iratkozz fel YouTube-csatornánkra és nyerj!
G. Szőke Zsuzsa: Kapcsolatteremtő gyógyítás
A felnőttkori akné kezelése
Az arckrémek titkai

       

Események

Egészség-péntek Miskolc
Egészség nap
XVI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál
Keleti orvoslás Skype-konferencia
Dr. Voll-féle állapotfelmérés Nyíregyháza

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS