Hírlevél feliratkozás
Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Számmisztika

számmisztika, állapotfelmérés, lélek, elemzés, tanácsadás

A számmisztika az ősi tanok egyike. A születésünk pillanatában meghatározott energiák voltak jelen a világban. Ezek az energiák, abban az időpillanatban, amikor megszülettünk, bennünk öltöttek testet. Tehát, mi mindnyájan egy adott, tökéletes időpillanat testet öltött megnyilvánulásai vagyunk.

A világban abszolút helyünk van, a világ velünk kerek. Éppen úgy, ahogyan vagyunk, úgy vagyunk tökéletesek. Éppen ezért: az legfontosabb feladatunk a világban, hogy tisztába kerüljünk önmagunkkal, hogy megértsük, kik is vagyunk, és beteljesítsük mindazt, amiért megszülettünk, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet és a legjobbat.

Hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy jó úton haladunk-e: egyszerű! Ha nincsenek nagy elakadások az életünkbe, nincsenek feloldhatatlan konfliktusaink, betegségeink, vagyis alapvetően jól érezzük magunkat a bőrünkbe, akkor jó úron járunk, még akkor is, ha az az út nem is olyan egyszerű.

A számmisztika egy nagyon ősi személyiségelemző rendszer, mely feltárja előttünk ezt az energiarendszert, vagyis önmagunkat.

Minden számhoz egy-egy bolygó van hozzárendelve, minden bolygóhoz meghatározott energiaminőség, feladat- és tulajdonságrendszer társul.

A mátrixban meghatározott szisztéma szerint kerülnek be a születési év számai. (év, hónap, nap) Az ősi tudást a számok összefüggésiből olvassa ki.

Az ember energetikai rendszerének, karakterbeli meghatározottságának, kapcsolatai jellemzőinek, a közösségben elfoglalt helyének elemzése révén bárki könnyedén megértheti, miért követ el bizonyos hibákat az életében, min kell változtatni önmaga elfogadásában, hogy a dolgok helyre kerüljenek az életében.

Minden szám egy meghatározott bolygóenergiát, életterületet, feladatrendszert képvisel

Az elemzéshez a születésnap számaira van szükség. Emellett bizonyos rendszerekben a névelemzéssel is tovább árnyalható a kép.

A számmisztikai elemzés körébe tartozik az életútelemzés, de ezen felül ide tartoznak az energetikai erősségek és gyengeségek felmérése, és a jó egészségi állapot megőrzésének az irányvonala is. A születési dátumból adódó számok megmutatják betegségek iránti hajlamainkat, hogy szerveink közül melyikre kell leginkább odafigyelni az életünk folyamán.

A számmisztikai elemzés megmutatja személyiségfejlődésünk lehetőségeit, azt is, hogy a személyiség mely tulajdonságait és képességeit kell leginkább fejleszteni egészen addig, amíg azok ki nem teljesednek, vagy melyeket kell egy kicsit visszafogni.

Lehetőség nyílik a jelen és a jövő energetikai feladatainak a megismerésére,

A számmisztikai analízisben a születési időpont és a név összetevőit vizsgáljuk. Életünk minden tartományát lefordíthatjuk a számok nyelvére. Megismerhetjük az egyes életutak sajátos jelentőséggel bíró törvényeit. Az életben minden rezgés, így az 1-9-ig terjedő számok is egy-egy rezgési hullámot képviselnek. Azért jó, ha tudjuk a számok titkait, hogy megismerhessük, és mindennapjainkban hasznosíthassuk a bennük rejlő erőket.


Kapcsolódó információk

Cikkek

Számmisztika és Tarot I.
Dominancia a kézírásban
Évismétlés előtt, után, ellen!
Kapunyitási pánik: akik nem akarnak felnőni
Az arckrémek titkai

       

Események

Számmisztika tanfolyam
Egésznapos Család és rendszerállítás - másolat
Dr. Voll féle állapotfelmérés
Tájékoztató asztrológia képzésről
Integrált Családfelállító csoportvezető tréner képzés - Budapest

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS