Hírlevél feliratkozás
Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Tenyérelemzés

tenyér, állapotfelmérés, lélek, elemzés, tanácsadás, jóslás, tenyérjóslás, tenyérelemzés

A tenyér személyiségünk tükre! Kozmikus erővonalai bensőséges titkokról árulkodnak annak, aki rejtélyes jeleit olvasni tudja. A tenyéren látható vonalak, jelek nem a véletlen művei! Évezredes okkult tantétel, hogy legbensőbb, sokszor még általunk sem ismert intimitásaink, múltunk, jelenünk, jövőnk, azaz SORSUNK rányomott bélyegként lángol tenyerünkön.

Bal kezünk mutatja képességeinket, lehetőségeinket, anyai ágról örökölt hajlamainkat. A jobb kéz megmondja, hogy menynyire valósulnak meg a bal kéz által jelzett kilátások, mennyiben válnak valóra az akarat, a munka és személyes törekvéseink hatására. A különböző vonalakra vetített időskálák még a történések időbeli kicsengéséről is tájékoztatást nyújthatnak. Sokan nem gondolnák, de tény, hogy tenyerünk vonalai állandó változásban vannak, félévente, évente új vonalak, mellékvonalak jelenhetnek meg, ezek személyiségünk, anyagi és egészségügyi állapotunk, illetve körülményeink folyamatos változásáról mesélnek a szakavatott szemnek.

Ha ismerjük feladatainkat és lehetőségeinket, akkor könnyebben megtalálhatjuk a kijelölt utat. És a kéz beszél, a kísértés pedig, hogy erőinkkel, eszközeinkkel, lehetőségeinkkel és gyönge oldalunkkal megismerkedjünk, többé-kevésbé mindnyájunkban él. Igaz, évtizedes tapasztalataink során bebizonyosodott az, hogy nem mindegyikünk mer szembesülni vele. A chiromantiát az a bennünk élő örök kíváncsiság hozta létre, amellyel életünk rejtélyeit figyeljük. Hogy mikor? A kutatások azt igazolták, hogy ez a tudomány ősibb a kereszténységnél, és Krisztus előtt kétezer évvel már ismerték és alkalmazták a Himalája vidékén. A görög civilizáció fénykorában olyan meghatározó tudósok, mint Anaxagorász, Platón, Arisztotelész, Plinius, vagy Hispanus hitték, hogy a lélek titokzatos munkája a kézen megmutatkozik.

A tenyérelemzés megláttatja velünk, hogy cselekedeteink milyen eredményre vezetnek, megtudhatjuk, milyen módon érvényesülhetünk leghatékonyabban. Aki olvasni tud a tenyér vonalaiból, az segíthet jó döntéseket hozni a karrierünkkel, szerelmi életünkkel, szellemi fejlődésünkkel kapcsolatban.

Hogyan fedi fel a tenyérelemzés ezeket a dolgokat?

Különbséget kell tennünk tenyérjóslás és tenyérelemzés között! A tenyérelemzés tudományos vizsgálat, ami a kéz alakját, méretét, ujjak hosszát, körmöket és a bőr jellegzetességeit vizsgálja, amely minden ember kezét különbözővé teszi. A kézelemzés összeveti a mérések eredményeit orvosok, pszichológusok és pedagógusok tanulmányaival, amivel megteremti a tenyérjóslás alapjait.

A tenyérjóslás során tudományos szemmel, de jósra jellemző intuitív megérzésekre alapozva olvasnak a tenyérből. Ilyenkor a jós a tenyérelemzést és a tenyérjóslás adta lehetőségeket használja fel ahhoz, hogy teljes képet kapjon az egyénről, hogy megtudja ki ő, milyen képességei vannak és milyen lehetséges jövő előtt áll.
Senki sem állíthatja, hogy a tenyérjóslással megszerzett információk teljes mértékben igazak: az elme vizsgálata során tudnunk kell, hogy minden ember életútja nagyon bizonytalan. A tenyérből kiolvasható sorsot és személyiséget olyan tényekkel összefüggésben kell vizsgálni, mint életkor, nem, eddigi életút, saját személyiség, nemzetiség, képzettség, szociális és anyagi helyzet… A jós intuitív megérzései azonban különösen fontosak a rejtvény megfejtéséhez.

Forrás: www.amw.uw.hu 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Válság és önismeret
Szaturnusz búcsúja a Mérleg jegyétől
A betegségek lelki okai
A kedvenc színed Te vagy!
Számmisztika: mi a sorsfeladatod?

       

Események

Stresszkezelés I. Mentális Műhely
A belső MAGunk élesztése a Sóstői Fürdőházban -kristálytálak hangjain
Tájékoztató asztrológia képzésről
Szenvedélyeink fogságában
Dr. Voll féle állapotfelmérés Ibrány-Nagyhalász

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS