Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Anita Fitnesz és Szépségszalon

Holisztikus fitness szalon

E-mail cím:
anitafitnesz@anitafitnesz.hu

Telefon:
36/30/9588-557

Megye:
Hajdú-Bihar megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Debrecen

Webhely:
http://www.anitafitnesz.hu/

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Köszöntöm Önöket!
Barnáné Körtvélyesi Anita vagyok, az
ANITA FITNESZ és SZÉPSÉGSZALON
tulajdonosa.

A mozgás iránti szeretetem még gyerekkoromban kezdődött. Tizenkét éves torna pályafutásom során többszörös országos bajnok, 3 éven keresztül aranyjelvényes, valamint több éven át jó tanuló-jó sportoló voltam. A válogatottba is beválasztottak, azonban egy hosszú sérülés miatt ezt le kellett mondanom. Rövid ideig földrajz-testnevelés szakos általános iskolai tanárként dolgoztam, közben pedig középfokú női torna edzői képesítést szereztem a MAGYAR TESTNEVELÉSI EGYETEMEN.
Szalonomat 2002 nyarán nyitottam meg. A fogyni, hízni, izmosodni, kikapcsolódni, vagy csak egészségesen élni vágyók (5 éves kortól a 76 éves korig) a mozgás áldásos hatásai miatt járnak hozzánk nap, mint nap. S most Önnek is felajánlom szolgáltatásaim egyedülálló skáláját.
Fő tevékenységi körünkbe testedzési szolgáltatások tartoznak. Gépekkel végzett kezelések a Hypoxi Trainer, az Ultratone a hullámmasszázs, a talpmasszázsgép, az infraszauna, a szolárium. Emellett a vendégeink még az aerobikokat, a női tornát, a terhes tornát, a hastáncot, manikűr és műkörömépítéstis igénybe vehetik. 8 év több ezer megelégedett kliense bizonyítja, hogy a barátságos, családias környezet és a kedves kiszolgálás hosszú távon is visszatérő vendégeket eredményez. A lakásból átalakított, a galériával együtt 140 m2-en személyre szabottan ajánljuk szolgáltatásainkat. A szalonba érkező vendéget a háziasszony segíti az eligazodásban. Visszajáró vendégeinket keresztnevükön szólítjuk, a kezelések és az órák előtt és után pedig ingyen ásványvizet és (természetesen) cukormentes teát biztosítunk. Munkatársaim szakértelmét folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk (a Hypoxi Trainer kezelők évente osztrák tréningeken vesznek részt), hogy a fogyasztás EGÉSZSÉGES, HATÉKONY és TARTÓS legyen. Számunkra ugyanis az a fontos, hogy minden egyes vendégünk megelégedetten, csinosabban és feszesebben távozzon.

 

http://www.anitafitnesz.hu/

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS