Hírlevél feliratkozás
Adatlap

B.Molnár Judit

transzperszonális pszichológiai terapeuta

E-mail cím:
bmolnarj@gmail.com

Telefon:
+36 30 622 3040

Megye:
Hajdú-Bihar megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Debrecen

Webhely:
http://blog.civishir.hu/lelki_egeszseg

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Megszülettem, egy nyárinak is beillő őszi hajnalon. Rácsodálkoztam az ismeretlenre, a teljesen új világra, a másra. Elkezdtem figyelni. Azóta is azt teszem.

Figyelem a világot, ami körül vesz, a természetet, az embert, az emberi természetet és legfőképp önmagam. Mert megismerni, ismerni, érteni akarom a létet. S hogyan érthetnék meg bármit is a világból, ha önmagam nem értem? Munkám is erről szól. Hozzásegíteni másokat ahhoz, hogy megértsék önmagukat, így társukat, gyermekeiket, kapcsolataikat és az egész életüket.

Szakmai szempontból változatos volt az eddigi életem. Többször módosítottam pályát. Egyvalami azonban közös ezekben a hivatásokban: mindegyik az emberről szól. Az első szakma, aminek birtokába kerültem, közvetve segítette hozzá az embereket a gyógyuláshoz. A gyógyszertárat a humán érdeklődésem hagyatta el velem, így lettem tanító, népművelő. Dolgoztam filmek közelében, rádiónál, tanultam grafológiát, a Debreceni Egyetemen mentálhigiénét, és vitt tovább a vágy a megismerésben a transzperszonális pszichológiáig.

Néhány éve már hivatásomnak tekintem az Emberrel való foglalkozást.

Életünk krízisekkel van kikövezve, amely –ha jól oldjuk meg őket – hozzásegít ahhoz, hogy magasabb szintre lépjünk. Ezek a nehéz, olykor fájdalmas életesemények tulajdonképpen minket szolgálnak. Erre azonban senkit nem készítenek fel. Váratlanul ér – még a várható is - kétségbeesünk, kapkodunk, csapdában érezzük magunkat. Nincsenek megoldásaink, tudatunk beszűkül és közvetlenül a problémára fókuszál. A gondolatok mókuskereke nem engedi, hogy eltávolodjunk a nehézségektől, messziről, más, több szemszögből lássuk azokat.

Az én feladatom, hozzásegíteni a hozzám forduló személyt a rálátásra, a más perspektívára, hogy felfedezhesse önmagában élethelyzete megoldását. Segíthetem Őt, hiszen érzelmileg nem vagyok érintett, tudok tárgyilagos, objektív, „józan” maradni.

Nem tanácsokat adok, mert azok az én megoldásaim lennének. Adom az ismereteimet, a tapasztalataimat, jószándékomat, és azt a képességemet, hogy a felszínre hozom a rejtett kincseket. Mert mindenkiben ott lapul a gyémánt, csak van, hogy nagyon mélyre kell nyúlni érte.

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS