Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Biotop Z+V Kkt.

elektroszmog-, földsugárzás mérés

E-mail cím:
biotop@upcmail.hu

Telefon:
+36-30/637-0870, +36-30/722-5819

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Nyíregyháza

Webhely:
http://

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Life coaching - Életvezetési tanácsadás

Fizikai állapotfelmérések terápiával

Radiesztézia

Energetikai rendszerre ható terápiák

Szellemgyógyászat

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Környezetvédelem:

Családi vállalkozásunkat 2003 végén hoztuk létre azzal a szándékkal, hogy szűkebb környezetünk életterének ( biotópjának) élhetővé, lakhatóvá tételéhez szakmai segítséget nyújtsunk mindazok számára, akik fogékonyak a környezet és saját egészségük védelme iránt, de egyedül nem boldogulnak a lehetőségek bonyolult útvesztőjében.

Úgy éreztük, nekünk is tennünk kell valamit azért, hogy egészséges környezetben élhessünk, a tőlünk független környezeti ártalmakat próbáljuk meg elkerülni, a rajtunk múlókat megszüntetni.A technikai fejlődés vívmányainak előnyét mindannyian élvezzük, amikor bekapcsoljuk a mikrohullámú sütőt, mobiltelefonálunk vagy éppen internetezünk.De tisztában vagyunk-e azzal, hogy ezek a kényelmünket szolgáló berendezések milyen veszélyt jelentenek a munkával, stresszel, élvezeti cikkekkel amúgy is megterhelt szervezetünkre? A bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások és földsugárzások negatív élettani hatását már egész sor tudományos kísérlet bizonyította.

A köztudatban már megjelent a mobiltelefonok használatának veszélye, ám arra már kevesebben figyelnek fel, hogy ezek a készülékek nem működnének a minket körülvevő erősítő antennák és átjátszó tornyok nélkül.Ezek az antennák napi 24 órában sugároznak anélkül, hogy észre vennénk. Egészségünk szempontjából legfontosabb időszak az éjszakai pihenés. A fekhelyünk sugárzásmentességének fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A láthatatlan elektromos hullámok mérhetők, "láthatóvá tehetők". Az épületbiológia egyik feladata, ezeknek a szervezetünk által nem érzékelhető, de káros sugárzásoknak a mérése és a lehető legkisebb szintre csökkentése.

Mi vállaljuk otthona elektroszmog-terheltségének, földsugárzásának mérését, tanácsadással segítjük ezek negatív hatásainak kivédését, hogy pihenése zavartalan legyen.

Tágabb környezetünk védelmének fontos része az életvitelünk során termelt hulladék minél nagyobb arányú újrahasznosítása, a nem újrahasznosítható hulladék szakszerű elhelyezése. Ennek az egyre nagyobb problémának a pénzügyi finanszírozását hivatott segíteni a csomagolási hulladékokra, gumiabroncsokra, elektronikai berendezésekre, reklámhordozó papírokra kivetett környezetvédelmi termékdíj. A termékdíj számításával, bevallásával kapcsolatos igen bonyolult adminisztratív feladatokat átvállaljuk az érintett gyártóktól, forgalmazóktól, nem kis terhet levéve vállukról.

Ezotéria, spirituális eljárások:

"Misztikus Műhely" néven ingyenes klubfoglalkozásokat tartunk heti egy alkalommal, lelki problémák megoldására spirituális módszerekkel.

Személyes foglalkozás klubnapokon kívül telefonos egyeztetés alapján.

Helyszín: Nyíregyháza Sóstói u. 61 AKTUÁL HÁZ I. em.107.

Nagy Zoltán Nagyné Kovács Valéria

30/6370-87030/6370-870 30/722-581930/722-5819 ,(30/5650-81630/5650-816)

környezet-és hidrotechnológus építész, metafizikai pszichoterapeuta 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS