Hírlevél feliratkozás
Egészség

A fitoterápia

Bach-virág terápia, Bach, fitoterápia, daganatos betegségek, aromaterápia, gyógynövény, ételolaj

Nem is gondolnánk, hogy az alternatív terápiák milyen széles skálán mozognak. Márpedig, ha nem gondoljuk, hogyan is használhatnánk őket!

Szerző

Sebestyén Csaba
bioenergetikus

 – A fitoterápiába beletartozik a gyógynövényes orvoslás, az éterolajokkal való gyógyítás, vagyis az aromaterápia. Az ortomolekuláris terápia, vagyis a szervezetben meglévő mikrotápanyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok) hiányának feltárása és pótlása, mely elsősorban a táplálék kiegészítők révén történhet.

Aztán idesorolnám a Bach virágterápiát, mint lelki segítő módszert. Ha a gyógyulás érdekében öt-hatféle készítményre van szükség, akkor gondosan ügyelni kell arra, hogy ezek hatása egymást erősítse, vagyis egyik se oltsa ki a másik hatását. A terápiát mindig az állapothoz igazítjuk, mely napról-napra, hétről-hétre változik. Ezért helytelen, ha valaki hosszú hónapokig vagy évekig ugyanazt a készítményt, mondjuk csak aloét használ.

virág/>Nézzük például egy daganatos beteg esetét! A terápia során összeállított termékeket a kemoterápia előtt 3 nappal le kell állítani, hogy a vérvétel eredménye tiszta legyen. A kemoterápia során az illető kap egy nagy adag mérget, melynek kémiai terhelő hatását energetikai vagy információs szinten tompítani kell.

Ekkor általában növelni kell az adagok nagyságát, és újabb készítményekkel is kiegészülhet a kép. Így segítjük a beteg szervezetét, hogy könnyebben vészelje át az óriási megterhelést. Aztán az idő múlásával az adagok ismét beállnak az eredeti szintre.Kapcsolódó információk

Cikkek

Évismétlés előtt, után, ellen!
Dr. Erfán József onkológus előadása
Érzelmi intelligencia, Bach virág
Gyógynövény szárítás
A bőr az asszony királyi palástja

       

Események

Bach-virág konzulens képzés, Nyíregyháza
Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül
Bach-virág konzulens képzés
Bach-virág konzulens képzés Szolnok
Bach-virág konzulens képzés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS