Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Föld színei

Aura-Soma, szín, színek, lélek, csakra, energia, Föld

Az Aura-Soma egy nem-rábeszélő mechanizmuson alapuló, lélekterápiás rendszer.

Az Aura-Soma egy nem-rábeszélő mechanizmuson alapuló, lélekterápiás rendszer, mely a színek nyelvét és energiáját felhasználva ön-tudatosságunk fejlesztéséhez segít hozzá. Legkedveltebb színeink egyben lelkünk tükrei is. Legkedveltebb színeink tükrözik lényünk szükségleteit.

"Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lényed szükségletét." - Vicky Wall
"Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lényed ajándékait." - Claudia Booth

Anatómiai, fiziológiai és kémiai sajátosságai mellett testünk lényegében egy energia rendszer. Keleten évszázadok óta ismeretes, hogy testünknek létezik egy sajátos struktúrával rendelkező elektromagnetikus mezeje, mely csakráknak nevezett örvénylő, forgó energia-korongokból áll. Ez az energia-struktúra hatással van, és maga is befolyásolt a gondolataink és érzéseink által. Másfelől ez a mező vagy aura befolyásolja kémiai felépítésünket is. Ily módon, keleten az akupunktúra célja ezen energia mező kiegyensúlyozása mielőtt az egyensúlytalanság visszahatna fizikai testünkre. A színek, ahogy azt sokak már megtapasztalták, hatással lehetnek gondolatainkra és érzéseinkre, eképpen elektromagnetikus mezőnk, valamint nem utolsó sorban kémiai és funkcionális felépítésünk is változhat általuk.
Minden csakra speciális hullámhosszal rendelkezik, emiatt különböző színűeknek láthatjuk őket, kezdve az alap csakra vörösétől végig a gerincoszlop mentén egészen a korona csakra lila színéig.

Minden csakra és szín kapcsolatba hozható bizonyos gondolatokkal és érzésekkel, például: a zöldhöz a melegség és a praktikus gondoskodás, az irigység vagy határozatlanság és a tér utáni vágy kapcsolható, a kékhez béke vagy magány, a sárgához magabiztosság társul. A kék jelezhet hatalommal kapcsolatos kihívásokat, a vörös pedig a szenvedély vagy a harag színe is lehet. Mindannyian szokásaink rabjai vagyunk, kiszámítható lények, kiket szokásszerű gondolatok és érzések szűk sávja jellemez, s a világhoz csupán néhány csakrán keresztül kapcsolódunk.

Így azon csakrák, melynek színeihez a leginkább vonzódunk, egyben jelzik azokat a területeket is, melyek a leginkább feltöltésre szorulnak. Hajlamosak vagyunk kifejezni magunkat az adott szín mind negatív mind pozitív aspektusaiban.

Bővebben: www.lelkibeke.huKapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám második, Narancs napja
Progresszív relaxáció
Kommunikáció színekkel...
Az életközépi válság és a kapuzárási pánik
Arany napunk

       

Események

Csikung gyakorlás
Női-férfi energiák
Spirituális Lélekgyógyász képzés
Neigong érzelmi tisztítás
II. MediBall Országos Bajnokság

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS