Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Fehér hullám utolsó, Tiszta napja

energia, szín, színterápia, önismeret, ezotéria

Meghalni ebben a pillanatban, hogy megszülethessünk a következőben egy új minőségben.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Meghalni ebben a pillanatban, hogy megszülethessünk a következőben egy új minőségben.

A mostani Fehér hullám legutolsó napja. Itt az ideje a számvetésnek és aztán a továbblépésnek. Nézzünk szembe vele, hogy az elmúlt 12 napban, mit tettünk fejlődésünkért, a bennünk lévőérzések és gondolatok le és megtisztításáért. Elégedett vagy magaddal?

Bármelyik szintet nézzük is, mindig ez az utolsó lépcső a következő szintre lépés előtt. Ha az előző napokban megszületett egy új minőségű Fény benned és új minőségű tudatosság, akkor most felemelheted egy másik szintre, továbbléphetsz. Abban az esetben tudsz továbblépni, ha leteszel mindent ami nem szolgál téged, nem cipeled magaddal az új világodba. Hidd el, tudatosságodon és a benned lévő dolgokon kívül úgy sincs szükséged semmire:) Sokáig, szinte a végtelenségig ragaszkodunk, egyszerűen azért mert így működünk, mert megszoktunk egyfajta létet, életet.

A fejlődés azonban egy új szintre ért és ezt semmi és senki nem állíthatja meg. Ahhoz, hogy te is haladni tudj az áramlattal, együtt pulzálhass az Univerzummal, el kell engedned a ragaszkodásaidat. Ez természetesen szenvedéssel jár. Talán soha máskor nem érezhetsz ilyen mély fájdalmat, mint fejlődésed ezen szakaszában. Szeretném ha megértenéd, hogy ez a fájdalom amit megélsz az ELENGEDÉSHEZ, MEGADÁSHOZ, Önmagad MEGVÁLTÁSÁHOZ szükséges.

Enélkül nem történhetne meg, maximum a gondolataid szintjén: azt gondolnád, hogy te letettél minden régit és benne vagy az újban, de napi küszködéseid, drámáid előbb-utóbb ráébresztenének, hogy alapvetően nem történt, nem változott semmi. Ha csak ennyi lenne számodra változás, nagyon szomorú lennél. Nem fájna annyira, mint a régi elengedése, de szomorúságot, merevséget, feladást eredményezne. Nem a régi dolgok feladását, hanem annak a hitnek a feladását, ami egy új szintű tudatosságról, életről szól. Lemondanál róla a sok csalódás miatt.

Arra bíztatlak, hogy a mai Tiszta napon adj helyet a fájdalomnak, merd megélni azzal a tudattal, hogy holnapra vége lesz, hiszen egy új kör indul, új szinttel.

Lépj ma tovább a fejlődés soha véget nem érő spirálján és kezdjünk egy minőségileg teljesen új kört a KÉK hullámon. Indul az új ciklus, életre kelnek új lehetőségek. Ne várj senkire és semmire, mert ez a TE fejlődésed! HALADJ, ÁRAMOLJ szabadon az energiák hullámhosszán:)Kapcsolódó információk

Cikkek

A kedvenc színed Te vagy!
Fehér hullám, Királykék napja
Fehér hullám, Magenta napja
Az asztro-pszichológia II.
Kék hullám, Zöld napja

       

Események

Reiki I. Sátoraljaújhely
SPORTOS CSÜTÖRTÖK Évadnyitó nyílt nap a MediBall Clubbal
Spirit Revolution
Számmisztika tanfolyam
Vaszati Műhely

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS