Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kapcsolat teremtő gyógyítás

Reiki, prana, Csikung, energia, kapcsolat, gyógyítás, kapcsolatteremtő gyógyítás, terápia

A Kapcsolat teremtő Gyógyítás gyakran egy életre szóló változást indít el a megtapasztalóiban.

Szerző

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

HÍD-tag

Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Ez az új frekvenciaspektrum, amely az emberiség számára immár hozzáférhetővé vált, gyógyulást hoz testi, lelki, szellemi síkon egyaránt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás különbözik a reiki, csikung, prána és hasonló energetikai gyógyítási módszerektől, nem kötődik csakrákhoz, nem zavarja ékszer viselése, nincs külön szertartás, védelmi rituálé, nem szükséges a páciens hite benne, (előfordul, hogy a szkeptikus gyógyul leglátványosabban). Egy végtelenül szabad, és mégis nagyon hatékony lehetőség a gyógyulásra.

Milyen esetben lehet szükségem ilyen kezelésre?

 

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás segíthet Önnek:

• ha egy nehéz életfeladattal szembesül,
• valamilyen akut vagy krónikus betegség sújtja,
• lelkileg megterhelő élethelyzetben van, trauma, depresszió, kapcsolati probléma feldolgozásában,
• ha szeretné felgyorsítani személyes fejlődését,
• jobban hozzá szeretne férni az Önt támogató belső és magasabb erőforrásokhoz, kiteljesedni minden szinten.

Mitől hatékony és gyors ez a módszer?

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezelés során nem hagymahéj-szerűen bontogatjuk le az életünk (korábbi életek) során ránk terhelődött rétegeket. Frekvenciái beragyognak egyenesen lényünk középpontjába, annak is a legmélyére, s ott történik meg a töltődést, így megélve az egység-élményt, egészséget. Ez az egészség rezgés referenciaponttá válik, melyből aztán, mintegy archimedesi pontból, elmozdíthatjuk ebbe az irányba világunkat. A fény-, energia-, információ-töltés, amely a kezelések alkalmával eljut lényünk mélyére, bensőnkből sugárzik, táplál, hoz fejlődést hosszú ideig.

Megesik, hogy a kezelések után azonnali javulás áll be, ám az is megtörténhet, hogy hosszabb időbe telik, míg az kibontakozik. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás folyamatában nem a terapeuta határozza meg, hogy mi legyen a gyógyítás célpontja. Szerepem annyi, hogy a legtisztább jelenléttel lehetőséget teremtsek Önnek az Örökkévalóval – Egyetemes Szeretettel – Univerzummal való kommunikációra, találkozásra. E hármas konstellációban Ön hívja meg jelenlétével azt, amire életében abban a pillanatban leginkább szüksége van.

Mit nevezhetünk „gyógyulásnak”?

Elmúlhatnak betegségek, fizikai problémák. Fejlődhet az önbecsülés, az önbizalom, belső békét élhet meg ott, ahol korábban zaklatottság, zavarodottság, düh volt. Esetleg könnyedén átsiklik gondokon, amelyek korábban áthághatatlan akadályt jelentettek volna. Egyesek a gyógyulásukat, személyes fejlődésük útját értékelik át. Félelmek oldódhatnak, nagyobb rálátást kaphat egy Ön előtt álló életfeladatra. Az életet izgalmas kalandként élheti meg napról napra.

Mi történik a kezelés alatt?

Önnek nincs semmi más teendője, mint kényelmesen elhelyezkedni hanyatt egy masszázságyon, és becsuknia a szemét. Ez után megnyílik az az áramlás, amely a kezemen, vagy inkább az egész lényemen átáradva lehetővé teszi, hogy önhöz eljusson mindaz, ami az ön számára az adott kezelésben maximálisan lehetséges. E vezetettségben szinte milliméterről milliméterre, rétegről rétegre kommunikál az Univerzum az Ön lényének minden szintjével.

Hány kezelés szükséges?

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nem egy terápia jellegű, hosszadalmas folyamat. 1-3 alkalomból álló kezeléssorozatban általában lekerekedik egy folyamat. E három találkozó közt minimum egy-egy alvásciklus szükséges. Ha lehet, ne legyen hosszabb kihagyás, mint egy-egy hét. Néha kényszerítők a körülmények: már 1-2 kezeléssel is eredmény születhet. Ha minden egyes kezelés után ugrásszerű fejlődés tapasztalható, sőt, ott marad egyfajta „éhség” a 3. után, esetleg 5 kezelésig érdemes továbbvinni.

Az elért eredmények ritkán rendeződnek vissza. Ha mégis, az esetben érdemes a családi, párkapcsolati viszonylatokra is rátekinteni, hátha ott lelünk olyan lelki motívumokra, amelyek hátráltathatják a haladást. Ezt érdemes a társnál is kezelni. Elképzelhető, hogy bizonyos idő elteltével, mindabban, ami kiteljesedik önben, egy olyan új életfeladattal, kihívással, problémával szembesül, amelyre válaszként megjelenik a belső igény egy újabb kezelésre. Ilyenkor a kezelés vagy kezeléssorozat ismételhető.

Mi a kezelés hatása?

E nagyon is érzékelhető energiák áramlása elindul, amint elkezdjük a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezelést, és kísérni, támogatni fogják Önt hosszú ideig az után, hogy kilépett az ajtón. E találkozás mostantól mindörökre lehetővé teszi Önnek, hogy ráhangolódhasson erre a magasabb frekvenciatartományra, azon működhessen, s az pozitív változásokat, fejlődést indíthasson el életében.

Előfordul, hogy nem történik semmi változás?

Előfordul, hogy három kezelés után nem észlel jobbulást. A változás nem feltétlenül fizikai síkon indul el. Néha nagyon finomak az előrelépések, és csak hetekkel, hónapokkal később veszi észre, hogy több boldogságot él meg az életében, kiegyensúlyozottabb, több az önbizalma, s egészségi állapota is javulóban ezzel egyidejűleg.

Szeretettel várom, hogy segítségére lehessek e különleges utazásban!

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Nyíregyháza a Föld órájának fővárosa
Do-in: japán önmasszázs
Vörös hullám - Kék napja
A gyógyítás filozófiája - I. rész
Kék hullám, Magenta napja

       

Események

Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom
Csikung gyakorlás
Gyógyító szeretet és érintésterápia
Vaszati Műhely
Gyógyítás-kezelés és reinkarnációs utaztatás

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS