Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kék hullám, Magenta napja

szín, színterápia, energia, önismeret, ezotéria

Két fő minőség jut most a Magenta energiájáról eszembe: a szabadság és a szeretet.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Magenta: az emberi boldogság édes érzése

Két fő minőség jut most a Magenta energiájáról eszembe: a szabadság és a szeretet. Azért vagyunk itt a Földön testbe zárt Lélekként, azért akartunk annyira megérkezni ide, hogy megtapasztalhassuk és tökélyre fejlesszük ezeket az érzéseket. Tudtuk, hogy mivel jár ez az utazás, mégis vállaltuk. Mert hajtott minket a vágy, hogy teljességében megismerjük, megtapasztaljuk az életet. Egyszerre akartunk diákok és tanárok lenni. Azért jöttünk, hogy amit megtanultunk, azt tovább adjuk. Azért, hogy egymást segítve, kéz a kézben, lépésről-lépésre haladjunk előre.

Mint mindennek, a Szabadság megélésének is sok szintje van. Szeretnénk megélni minden szinten, a lehető legmagasabb minőségben. Szeretünk csavarogni, kószálni a világban, szeretünk szabadok lenni, érzelmi kötések nélkül szeretni. Szeretünk szabadon gondolkodni. Ez a szabadság? Szabadság az, amikor belül, ott ahol csak te vagy, ahol senki és semmi nem lát, nem érzékel téged, ott vagy szabad. Amikor a saját korlátaid nem tartanak vissza semmitől, amikor tudod, hogy Ki vagy, mi a dolgod és mi is ez az egész! Amikor szabadon kifejezed minden pillanatban azt aki vagy! Szabaddá akkor válunk, amikor úgy éljük meg a magunkban lévő érzéseket, gondolatokat, hogy azok teljes összhangban vannak a Spirituális Törvényekkel, a küldetésünkkel és mindeközben emberként is szabadok vagyunk. Amikor már nem befolyásol a múltunk és nem félünk a jövőtől sem. Amikor szabadon és szeretettel kapcsolódunk egymáshoz a pillanat, a tapasztalás kedvéért.

Szeretet. Mi az igazi szeretet és hányféle színezete létezik? Életünkben nagyon sokféle szeretetet megtapasztalunk, mégis folyton tovább keresünk. Ha megvan a társunk, aki valóban elfogad úgy, ahogy vagyunk, akkor előbb-utóbb felmerül, hogy szeret-e eléggé minket... Ha valaki segít, támogat minket, akkor azon gondolkozunk mit vár cserébe... Pedig olyan szeretetre vagyunk, ami elfogad és megtart ha szükséges. Talán nem egymásban kell keressük a megoldást, hanem olyanban, ami rajtunk túlmutat. Ami több, erősebb, mint MI vagyunk. Olyan erőben, ami mindig ott volt és lesz! Amire bármikor támaszkodhatsz, megtart és elfogad.

Figyeld meg a természetet milyen szeretet van benne! És a Mindenségben, a pillanatokban! Milyen tökéletesen zajlik minden! Egészen addig, amíg az ember nem avatkozik bele. Hagyjuk történni a dolgokat, csak haladjunk az áramlattal és élvezzük ki ezt az utazást! Nézd meg a Szivárványt milyen tökéletesen szép, pedig emberi kéz, elme, érzés nem érintette...talán ezért tökéletes:)

A mai Magenta energia lehetőséget biztosít számunkra, hogy kapcsolódjunk a Lélekhez, Szellemi minőségekhez. Használjuk ki és fedezzük fel általa az apró dolgokban rejlő szépséget és szeretetet és soha többet ne érjük be nélküle!

Kapcsolódjunk össze önmagunkkal, Lélekcsillagunkkal és ismerjük fel, hogy Szellemi lényekként vagyunk jelen, fizikai testben.

Szabadulj meg a félelmeidtől, mindentől, ami miatt kicsinek vagy értéktelennek érzed önmagadat, életedet. Értékelj ma át mindent és válassz új minőségű élet és Létformát Önmagad számára!

A Mindenség szeret téged, azért küldött ide! Szabadítsd fel önmagad! Légy végre az, AKI VALÓJÁBAN VAGY!Kapcsolódó információk

Cikkek

Az arcdiagnosztika előrejelzései
Vörös hullám utolsó előtti, Olajzöld napja
Kék palota, Vörös hullám, Vörös színű nap
Szinkronárium: a színek és az idő ritmusa I.
Az asztro-pszichológia II.

       

Események

CSEND tábor
Intenzív hétvége csikung gyakorlóknak
Vaszati I. tanfolyam
Gyógyító szeretet és érintésterápia
ÚJ ÖNISMERETI PSZICHODRÁMA CSOPORT INDUL DEBRECENBEN!!!!

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS