Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kék hullám, Olajzöld napja

szín, színterápia, energia, önismeret, ezotéria, maja naptár

A hullám utolsó előtti napjához érkeztünk. Eljött az ideje az összegzésnek, lezárásnak.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 Belső munka, teljes befelé fordulás, elvonulás

A hullám utolsó előtti napjához érkeztünk. Eljött az ideje az összegzésnek, lezárásnak. Számot kell vessünk az elmúlt 11 napon történt dolgokkal.

A Remete útja ez. Önkéntes befelé fordulás, elvonulás a remete barlangjába. Belemerülni a saját érzéseinkbe olyan mélyen, ahogyan csak lehetséges. Egy soha véget nem érőnek tűnő hosszú út, amely során végtelen fájdalom, szenvedés zajlik bennünk. A Remete elindul, hogy megtalálja magában a Fényt. Útja végtelen, sötét, nyirkos, hideg erdőn át vezet. Lépésről-lépésre egyre nehezebben halad, de tudja nem mehet másfelé csak előre, így nehezebben, de halad előre. Amikor már majdnem elveszettnek tűnik minden, és úgy érezzük belefulladunk saját reménytelenségünkbe, megjelenik előttünk, mint egy délibáb, a Lélekkel való kapcsolódás lehetősége. S ha ez a pillanat épp a megfelelő időben érkezik, akkor, de csakis akkor eljön a megváltás érzése. Megszületik szívünkben a Fény, és innentől már kifelé haladunk. Szívünkben letisztulnak az érzések, elménk lecsendesedik, megértünk és elfogadunk dolgokat. Bölcsebbé lettünk. Már tisztán látjuk a kifelé vezető utat, felcsillan egy Új kezdet lehetősége.

A mai olajzöld minősége hatalmas lehetőség számunkra, hogy időt és teret szánjunk a bennünk kavargó érzések és gondolatok letisztulására, lecsendesedésére. Elvonulhatunk a világ elől a Remete barlangjába, és bizonyos idő múltán, Új Fénnyel szemünkben és hittel szívünkben léphetünk ki újra a világba. Ezen az úton megtalálhatjuk egyéni irányunkat, és ebben kiteljesedhetünk, ezáltal önmagunkban nyugalomra, békére lelhetünk.

Az Olajzöld megmutatja az ösvényedet, hidat épít a kettősségek közé. Megtanít az érzések kezelésére, segíti a szívközpontúságot.Kapcsolódó információk

Cikkek

Az élet örök megújulás
A kék hullám varázslata
Számmisztika és Tarot III.
Tiszta nap, tiszta lap
A fehér hullám tizenegyedik napja, a királykék

       

Események

Vaszati I. tanfolyam
A SZERETET ÚTJÁN - SZÍVCSAKRA AKTIVÁLÁSA
Csikung elvonulás
Spirit Revolution
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS