Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kék hullám Korall napja

közösség, együttműködés, energia, szín, színterápia, ezotéria, önismeret, maja naptár

Érzékeny energia, ami segít, hogy megnyisd szívedet, és megéld rejtett érzelmeidet.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Érzékeny energia, ami segít, hogy megnyisd szívedet, és megéld rejtett érzelmeidet. Kiemel a függőségekből, megélhetsz egy új minőségű kapcsolódási formát.

Érzékenyek, sérülékenyek vagyunk. Oly sokat csalódtunk, hátunk mögött van számos megoldatlan kapcsolat, baráti, családi, társkapcsolati ügyek. Mindből úgy kerültünk ki, hogy nem vagyunk megelégedve. Lehetett volna jobb is, lehetett volna másként is. Mégsem voltunk rá képesek. Sem a másik, sem pedig mi. Mégpedig azért nem, mert eddig nem voltunk képesek viszonzatlanul, függőség nélkül kapcsolódni. Elvártunk egymástól dolgokat, és lám mi lett a vége...
Viszonzatlan barátságok, kapcsolatok, családi ügyek. Tűrtük, tűrtük és aztán lassan lezártunk, bezártunk. Befagyasztottuk elvárásainkat és ezzel szívünket, érzéseinket is. Nem akartuk újra és újra megélni a viszonzatlanságot!

Most változtathatunk ezen! A Korall energiája képessé tesz rá, hogy a megértésen keresztül megnyisd újra a szívedet, érzéseidet. Ha megérted a kapcsolódások lényegét, nem érhet bánat! Azért kell, hogy kapcsolódjunk, mert együtt még jobb, mint ha egyedül lennék, de ez nem jelenti azt, hogy nélküled nem lenne jó nekem. Azért is kapcsolódhatunk, mert közös Szellemi és emberi céljaink vannak, és együtt könnyebb megvalósítani őket, mint ha egyedül lennék, de ez nem jelenti azt, hogy nélküled nem érek célba, nem járom az utamat. Kapcsolódok hozzád, hozzátok azért, hogy megoszthassam veletek szeretetemet és bölcsességemet, de ha nem tehetném meg akkor sem lennék boldogtalan és szomorú, akkor is értelmesnek érezném és látnám a létemet.

Törekedjünk a mai Korall napon önzetlenségre, kapcsolatainkban számoljuk fel én határainkat. Alakítsd ki a saját "körödet" ahol jól érezheted magad, ahol békességben élhetsz. Alakíts ki reális világképet, nézz önmagad mélységeibe, fedezd fel, ismerd meg. Értsd meg, hogy mi és miért irányított eddig és ha szeretnél, változtass rajta. Törekedj érzelmi egyensúlyra, jó példáddal szolgáld az emberiséget!

Fedezd fel magadban Isten és az ember egységét, nyisd meg szívedet, hogy eggyé válhass a Mindenség szeretetével!Kapcsolódó információk

Cikkek

Kék hullám, Királykék napja
Vörös hullám, Arany nap
Az alapenergiák és a vallások
Gyakori kérdések - Grafológia
A kék hullám ötödik, magenta napja

       

Események

Művészetterápia, önismeret
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Nyíregyházán
Asztrológiai körséta: Vízöntő időszak - Előadás, beszélgetéssel
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Debrecenben
Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS