Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Sárga hullám, Türkiz napja

türkiz, szín, színterápia, önismeret, energia, ezotéria, maja naptár

A mai Türkiz energia lehetőséget biztosít, hogy kikerüljünk végre mentális Körbe-körbe játszmából.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A mai Türkiz energia lehetőséget biztosít, hogy kikerüljünk végre mentális Körbe-körbe játszmából és továbblépjünk. Ez a hullám tizedik napja, ebben a napban minden erő és energia megvan ami az első, az elindulás napjában, de tízszeresen. A 0 Isteni segítséget jelent, bármibe belekezd, Isteni áldást kap. Az egyes a megszületés energiája a tizes az újjászületésé. Olyan minőségű újjászületés, ami már tudatos formában történik. Mi választjuk tudatosan azt, hogy meghalunk valakinek, valaminek, hogy aztán újjászülethessünk egy másik szinten, másik minőségben. Az egyesre jellemző dinamika, vezető erő itt is megjelenik, de már más formában. Már nem az Én, hanem a Mi szempontjaik érvényesülnek, mindig a csoportért megyünk előre.

Talán te is érzed, hogy energetikailag nehéz időszak van. A Maya naptár szerint most érünk a Tzolkin közepéhez, ebben az időszakban nagyon tisztán áramlanak be az energiák az Univerzumból, elkerülhetetlen az, hogy a Mindenség törvényei szerint fejlődjünk. Így minden nap olyan szituációk fognak szembe jönni, amik ezt a tényleges fejlődést támogatják. Lehet, hogy te kihívásnak fogod érezni amikor bekövetkezik, de tudd, érted van, most ennek kell történnie. Az első ilyen kiemelten fontos időszak Szeptember 11-20-ig fog tartani, ez felkészülés lesz arra a 20 napra ami az abszolút középpont lesz. Szeptember 26-Október 15-ig leszünk a középpontban, és Október 21-30-ig zárjuk le, összegezzük ezt az időszakot.

Most senkinek nem lesz kibújó, mindenkinek fejlődnie kell! Vagy tudatosan teszed meg, vagy majd a soron következő események, szituációk rákényszerítenek:) Ha követed a napi energiákat, rá tudsz helyezkedni az aktuális energia hullámokra, és tudsz velük áramlani, haladni.

A mai Türkiz energia egy frissítő, lágy fuvallat, ami átmeneti megkönnyebbülést hoz. Spontán, játékos, kreatív energia. Érzéseiden keresztül feltárja számodra az Új kor ideáját, támogat ennek megélésében.

Már lehetőségünk van egy Új minőségű élet és Létforma megéléséhez. Csoportban élni, együtt tenni dolgokat. Mindig más vezet, az, aki az aktuális feladat elvégzésére a legalkalmasabb. A Delfinek játékosságával, pajkosságával létezni, megélni a kreatív energiákat, hagyni, hogy szabadon áramolhasson.

Már tudjuk, hogy Szellemi létezők vagyunk, keressük fel a bennünk élő tanítót, hogy leckéket vehessünk tőle, továbbhaladhassunk egyéni utunkon. A Kreatív energiák szabad kifejezése, új szintre emeli a bennünk lévő szeretet minőségét is, birtokló szeretetünk, megengedő szeretetté válik. Kapcsolataink megváltoznak, mélyebbé válnak.

A mai napon használd ki ezt a könnyedséget, mert holnaptól a hullám lezárásának napjai jönnek, amik mély, belső munkát és szembenézést követlenek meg tőled. A következő, Vörös hullám elhozza annak felismerését, hogy amit eddig megfejlődtél, vagy nem tetted, az tükörként megjelenik majd a valóságodban, a fizikai szinten!

Fordulj ma a belső tanítód felé és kérd, hogy segítsen a továbblépésben! Segítsen, hogy kevesebb félelem és több Bizalom legyen benned!Kapcsolódó információk

Cikkek

Az asztro-pszichológia I.
A sárga hullám sárga napja
Sárga hullám Lila kapuja
Az élet örök megújulás
A maja naptár titka: a színek rezgése

       

Események

Maya naptár levelező
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen január 15.
XVI. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál
Csung Jüan csikung II-es , Debrecen
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató elődása:Transz és tudat – Belső utazás

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS