Hírlevél feliratkozás
Egészség

Arany kolloid

kolloid, mozgásszerv, mozgásszervi megbetegedések, idegrendszer, indián, arany

Az írásos hagyományok és a jelenleg még élő népszokások szerint az amerikai indiánok évszázadok óta használnak aranyból készített gyógyszereket.

Szerző

Sebestyén Csaba
bioenergetikus

Az arany gyógyító hatását sokfelé kutatják a világon és még ma is fedeznek fel újabb és újabb betegségeket, melyekgyógyulását az arany képes elősegíteni.

Eddig két olyan betegségcsoportot sikerült azonosítani, melyekben arany-kolloid alkalmazásakor határozott javulást lehetett elérni: mindenféle idegrendszeri, illetve lelki vagy tudati probléma, valamint mozgásszervi panaszok esetén.

aranyArany kolloid fogyasztásakor a depresszió, a levertség, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes, általános "jólét" állapotáról számolnak be. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jó hatású, növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.

Az arany másik fő hatása, hogy mind az akut, mind a krónikus izületi gyulladások, degenerációk esetén csökkenti a fájdalmat, javítja az izület mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik.

Az aranykolloid rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre.Kapcsolódó információk

Cikkek

Holisztikus Bach-virágterápia
Táplálékkiegészítők: nagy biofotonérték
Az alvás folyamata
Mi az a gerincjóga?
Küzdelem a Szklerózis Multiplex- szel

       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS