Hírlevél feliratkozás
Egészség

Daganat-terápia

daganatos betegségek, stressz, immunrendszer, szervezet, zöldség, gyümölcs, daganat

Az orvostudomány a mai álláspontja szerint a daganatos megbetegedés helyi betegség, szemben a természettudomány állításával, ahol a szervezet általános betegségekén tekintetnek a kórra.

Szerző

Sebestyén Csaba
bioenergetikus

A daganat csupán a helyi megnyilvánulás, tünet. Az immunrendszer, ahol a leggyengébb, ott fogja fejét felütni a baj. De ez nagyon hosszú folyamat, hat tíz év alatt alakul ki. A daganatos betegségek kiváltó okai között a legnagyobb arányú, a helytelen táplálkozás (42 %), a következő a dohányzás (30%), aztán az alkohol (3%), 5-5%-ban van jelen a genetika és a vírusos fertőzések, a fennmaradó 15 % a környezeti anyagok, a stressz. Az elmúl tíz évben 60-100 ezer új vegyület került a környezetünkbe. A daganatos betegség ezek alapján a szervezet általános betegsége, mely soktényezős, civilizációs anyagcsere betegség.

A természetgyógyász a maga eszközeivel állapotfelmérést végezhet, mellyel előre jelezheti azokat a pontokat, amelyeket energetikailag gyengének lát. Ezek erősítésével elejét lehet venni a romboló folyamatnak. Ezek után felállítja a terápiát. A daganatos betegségek természetes gyógyítása szintén komplex módon történik, a test, lelki, szellemi és energetikai-informatikai síkon folyik, vagyis holisztikus módon.

gyümölcsökA gyógymódoknak lehet fontos része a táplálkozás megváltoztatása, és elsősorban a vegetáriánus módok a célra vezetőek. Itt is elsősorban a biozöldségek és gyümölcsök jöhetnek szóba. Általában nagyon nagy mikrotápanyag hiány (vitamin, ásványok, nyomelem) a szervezetben, és ennek pótlásra van szüksége, aztán meg a koncentráltan jelenlévő méreganyagokat kell kitisztítani a segítségével.

A húsokban erőteljesen felhalmozódhatnak a méreganyagok, ezért nem ajánlhatóak ezek. Van azonban, akiknek a fehér hús kifejezetten jót tesz. Ez mindig az adott beteg szervezetének állapotától függ.Kapcsolódó információk

Cikkek

Miért bántjátok szegény Candidát?
A legtermészetesebb méregtelenítés II.
Az alvás folyamata
A legtermészetesebb méregtelenítés I.
Szauna-fortélyok

       

Események

Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Miskolcon
Dr. Voll féle állapotfelmérés Ibrány-Nagyhalász
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Debrecenben
Stresszkezelés I. Mentális Műhely
Dr. Voll féle állapotfelmérés

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS