Hírlevél feliratkozás
Egészség

Jelgyógyászat dióhéjban

jelgyógyászat, egészség, energia, szín, színek, aura

A természeti népeknél a testre rajzolt jelekkel való gyógyításnak ősi hagyományai vannak.

Az ősi Húsvét szigeti rajzok és szobrok, az amerikai piramisok, sztélék ábrázolásai és jelei, az egyiptomi piramisok és a természeti népek kultikus testre festett gyógyító jelei összefüggő egységet alkotnak.

Az indiánok gyékényeik, sátraik, ruházatuk mintázatába beleszőtték titokzatos jeleiket, de gyógyító szimbólumaik megtalálhatók cserép, majolika, lopótök és egyéb ivó, evő edényeiken is. A hatalmas, cserépből készült gabonatároló amforákon szintén láthatóak Y vagy sinus jeleik, melyek megvédik a gabonát a dohosodástól.

Hogyan gyógyítanak a jelek?

Erich Körbler a 80-90-es években felismerte a mértani formák, a hangok és a színek fizikai hatásmechanizmusát, és bebizonyította, hogy a mértani formák használatával befolyásolni lehet a szervezet egészségi állapotát. Mire alapozta ezt? A káosz-fizika törvényeire. Ez a fizikának azon ága, ami a bonyolult rendszerek működésével foglalkozik. Ilyen pl. a hópihe, vagy a karfiol, ami egy fraktál (töredék) alakzat. A káosz-fizika lényege a gyógyítás szempontjából, hogy minden természeti jelenségre, élő szervezetre jellemző a kaotikus tényező, beleértve az embert is.

almaSzínek, formák és betegségek összefüggései

Nem rajzolok a testre, hanem egyszerűen egy személyes információhordozót alkalmazok, ami lehet akár egy névcédula is. A beteg leírja a saját nevét egy kis cédulára, amit ráhelyezünk a jelmezőre. De ez az információhordozó lehet egy körömdarab, egy vércsepp, vagy egy hajtincs is.

A tartós használatú jelek közül több tíz, több száz méter hatótávolságúak is vannak. Igen mély a hatásuk, úgy, hogy egyáltalán nem is kell használni névcédulát. Ez már kimeríti a távgyógyítás fogalmát, ami az ötödik mező révén történik. A mértani formák gyógyító hatásáról és a Körbler-féle Új Homeopátiáról (információs gyógyításról) olvasható egy tanulmány világhírű tudósunk, László Ervin „Kozmikus kapcsolatok” című könyvében.

Milyen betegségeket lehet így gyógyítani?

A cél legfőképpen az energiarendszer, az aura befolyásolása, egyensúlyának megteremtése, az energiaszint emelése, a közérzet javítása - az öngyógyító folyamatok támogatása. Jelentősen egyensúlyba hozhatja a csakrákat. Az akupunktúrás pontok közti energiaáramlást is szabályozza. Sőt a rövid használati jelmezők tüneti szinten is segítenek, az erős fájdalmakat is képesek mérsékelni. De krónikus, sőt daganatos problémákban is segít, más természetes gyógymódok együttes használatával!

Megtanítom az önkezelést, de mindig felhívom rá a figyelmet, hogy ez a komplex öngyógyításnak csak egy része. Önálló terápiaként - néhány kivételtől eltekintve - a jelgyógyászatot nem igazán érdemes használni, mert a test, a lélek és a szellem gyógyításában ez a módszer csak egy része lehet az öngyógyító programnak. Ha szükséges, részletes táplálkozás- és gyógynövény tesztet csinálok, ha lelki probléma áll fenn, akkor Bach-virágterápiát is alkalmazok. A holisztikus szemlélet híve vagyok, és ezt ajánlom mindenkinek. A Rovás jelmező módszer csak egy a sokféle gyógymód közül. A rovásjelek használatával nem emberekhez kötött, objektív - folyamatosan keletkező, működő jótékony - építő típusú energiák áradásáról van szó. Használjuk ezeket egészségünk javítására, megóvására!Kapcsolódó információk

Cikkek

A mikro ellen I.
Arany napunk
Sárga hullám tetőpontja, Korall
Szinkronárium: a színek és az idő ritmusa I.
Fehér hullám tetőpontja, lila

       

Események

Gyógyítás rovásszimbólumokkal
Neigong tanfolyam
INGYENES EGÉSZSÉGNAP
Egészség-péntek Miskolc
Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS