Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A 13 napos fehér hullám, a vörös napja

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, családállítás, önismeret, maja, maja naptár

Augusztus 2-án érezheted a benned lévő kreatív energiát, a játékosságot, a pajkosságot, az életszenvedélyt!

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Alig több, mint 1 hete kezdődött el az az évünk, aminek legfőbb mondanivalója, hogy mélyüljünk el a misztikumban a megértésért, a bölcsességért. Sok-sok kérdés övezi ezt az időszakot. Senki nem tudja, hogy pontosan mi várható ebben az évben...

Ha az energiákat nézzük, akkor egyértelműen látszik, hogy a befelé irányuló munkán van a fő hangsúly. Valaminek meg kell halnia, hogy valami új megszülethessen. El kell engedni mindazt ami nem szolgál minket, és nyitottan kell várni az újat. Fontos, hogy megszülessen bennünk saját hitünk, hogy tudjuk, létezésünknek értelme van. A kék év (2012. 07. 26. – 2013. 07. 24.) sok lehetőséget ad a befelé fordulásra, lecsendesedésre, elmélyülésre. Megmutatja azt az irányt, ahol meglelheted belső békességedet, felemel Szellemi minőségbe. tűz

Az augusztus 2-án kezdődő 13 napos fehér ciklus úgy támogatja meg ezt a folyamatot, hogy lehetőséget ad a transzmutációra, fejlődésünk előmozdulására. Lehetőséget kapunk, hogy kinyilatkoztassuk belső igazságunkat, ezáltal elengedjük régi mintáinkat és a régi világunkat.

Ébreszd fel a tüzet!

El kell tudjuk engedni azt a belső kényszert is, ami a dolgok irányítására kényszerít minket, fel kell adjuk a harcot, az ellenállást, mindenféle ragaszkodást.

Szövetséget kell kössünk a halál fogalmával, meg kell értsük és aztán el kell fogadjuk, hogy ahhoz, hogy valami új megszülethessen, mindenképpen a halál jelenléte szükséges. Ha átadjuk magunkat ennek a fehér hullámnak, képesek leszünk alázattal és elfogadással szemlélni mindazt, ami bennünk és általunk a világunkban történik.

A mai nap napi energiája vörös, ami az első lépés a fehér hullámon belül. Megérkeztünk erre a szintre, el kell induljunk. Hatalmas erő és energia van a mai napban, a legfontosabb, hogy valami új dolog megnyilvánuljon általad a fizikai világban. Érezd meg a benned lévő kreatív energiát, a játékosságot, pajkosságot, életszenvedélyt. Ébreszd fel a tüzet, a szenvedélyt önmagadban!

Miután a hónap is vörös, amiben vagyunk, így előfordulhat, hogy úgy érzed, túl sok az energia ami a mai napon elér téged. Menj ki a természetbe, szánj teret és időt arra, hogy az energiát levezesd. Sétálj, feküdj le a fűbe, vagy ölelj meg egy fát, a lényeg, hogy válj eggyé a természettel! A mai napon lehetőleg kerüld a vörös ruházatot és ételeket, ne fokozd tovább a vörös minőséget. Keress zöld dolgokat, egyél zöld színű ételeket, viselj zöldes árnyalatú ruhákat, vegyél magadhoz zöld színű kristályt, vizualizálj, meditálj a zöld színnel, így hamarabb egyensúlyba kerülhetsz.

A Tiszta szín napja

Bármelyik szintet nézzük is, mindig a Tiszta az utolsó lépcső a következő szintre lépés előtt.

Tovább a cikkhez >>

Egy magasabb, tudatosabb szinten szemlélve benne van a mai napban a Felébredés, önmagunkra való ébredés lehetősége is. Segíti ez az energia, hogy túllépjünk a materiális valóságon, támogatja, segíti Szellemi, lelki utunkat. Azzal a tűzzel, ami lángra lobbant benned, felégetheted mindazt, ami már nem szolgál téged!

Tedd meg ma az első lépéseket!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Kék hullám, Sárga napja
Az asztro-pszichológia II.
A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
Kék hónap, Kék hullám, Kék napja
Vörös hullám, magenta napja

       

Események

Család és Rendszerállítás
Integrált Családfelállító csoportvezető tréner képzés - Budapest
Ember-és önismereti kiscsoport indul Debrecenben
Számmisztika tanfolyam
Tájékoztató asztrológia képzésről

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS