Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A fehér hullám kék napja

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, önismeret, maja, maja naptár

Elvonulás, átmeneti elszigetelődés saját világodba, semlegessé válás, termékeny üresség.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Kommunikálj a belső igazságod szerint!

De vajon mit jelent pontosan az én belső igazságom? Az a minőség, ami benned lévő Csendben születik meg. Amikor nem zavar a saját elméd, és a külvilág zaja. Amikor csak te vagy…magaddal, magadnak. Elcsendesedett, letisztult gondolatok és érzések.

Az első pillanatok akár szomorúságot is előidézhetnek benned, hiszen ahhoz vagyunk szokva, hogy kifelé élünk, kapcsolatokat teremtünk, kommunikálunk, állandóan gondolkozunk. Megszoktuk ezt az életmódot, és ragaszkodunk hozzá még akkor is, ha tudjuk, érezzük, hogy ennek köszönhetjük belső magányosságunkat, zaklatottságunkat.

A mai Kék napon fordulj Önmagad felé, figyeld meg saját gondolataidat, érzéseidet, egyszerűen csak légy jelen Önmagadban. Lásd meg, hogy ha befelé figyelsz, csökkennek félelmeid, szomorúságod és belső üresség érzésed. Egyszerűen csak légy jelen a belső világodban, figyeld meg. Úgy figyeld ahogy másokat, azokat az embereket szoktad figyelni akik fontosak számodra: odafordulással, teljes lényeddel, teljes figyelmeddel.

Figyeld meg, hogy a KÉK felemel Szellemi minőségbe, ahol megélheted az Egységet, megérezheted, hogy te is Isten gyermeke vagy. Felismerheted, hogy az Apa és az Anya minőségéből vagy, így benned rejlik mindkettejük összes tudása. Eggyé válhatsz a belső csenden keresztül a Mindenséggel, megszülethetnek benned saját mély érzéseid és aztán a vágy arra, hogy ezt kreatívan kifejezd, megmutasd a világnak.

A mai napot derűs nyugalom, béke, nyugalom jellemzi, a benned meglévő akaraterődet ma új irányba terelheted egy új minőségű aktivitásba, ami önmagában passzív és mégis cselekvő. Ez a meditáció vagy szemlélődés, jelenlét művészete. 

Engedd be magadba a higgadtság és béke érzését, indulj el egy megnyugtató, termékeny üresség felé, hogy rátalálhass arra, AKI VALÓJÁBAN VAGY!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Az élet örök megújulás
Angyalszárnyak suhanása
Nagytakarítás az angyalokkal
Sárga hullám tetőpontja, Korall
A jó, a rossz, a banán...

       

Események

Művészetterápia, önismeret
Pszichológia és Önismeret - Miskolc
Nőiesség Mentális Műhely
"Tanulom magam” önismereti műhely
Tájékoztató asztrológia képzésről

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS