Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A fehér hullám kilencedik, arany napja

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, önismeret, maja, maja naptár

Ha augusztus 10-én átlépsz az Arany kapun, a holnap könnyebbé válik!

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

„Nyitva van az Arany kapu, csak bújjatok rajta…”

Még négy napunk van, és kezdődik egy új 13 napos ciklus, egy új kör. Már most elkezdhetünk készülni rá azzal, hogy addig is tudatosan éljük meg az energiákat. Ha velem tartottál az elmúlt 8 napban, akkor mára beérett benned valami. Valami, amit szeretnél meghaladni, szeretnél magad mögött hagyni.

Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, most szembe kell nézned a magadban lévő félelmekkel, szorongással. Olyan félelmek ezek, amik mélyről jönnek és talán még megfogalmazni sem tudod őket, de időről-időre előjönnek. Azért lehetséges ez, mert egyelőre nem elég stabil az önbizalmad, önértékelésed. Ma ezen tudsz tudatosan dolgozni, ezen tudsz változtatni. Találd meg saját belső aranyadat és fényesítsd! Tudod-e, hogy az Aranyat, mint nemesfémet feketén találják meg, és minél többet dolgozik vele az emberi kéz, annál fényesebb?

Ilyenek vagyunk mi is, emberek, a lelkünk, a személyiségünk is pont ilyen. Ha foglakozol magaddal, egyre fényesebb leszel, egyre jobban kiválsz a tömegből, „értékesebb” leszel.arany

A mai napon felmerülhet olyan téma, ami az önmagaddal való megelégedettséget kérdezi meg. Felszínre bukkanhatnak olyan kérdések, amik a biztonságoddal kapcsolatosak és számíthatsz rá, hogy felszínre törnek félelmeid is. Ne azonosulj ezekkel az érzésekkel, figyeld meg és engedd el. Törekedj a semlegességre, igyekezz megtalálni önmagadban az Arany középutat, a középpontot és megőrizni azt.

Figyelj ma oda arra, hogy ne ítélkezz, ne húzz lefelé azért másokat, mert kevés az önbizalmad, önértékelésed. Legyél bölcs, ne add át magad a tudattalan érzéseidnek!

Törekedj minden pillanatban az igazság megértésére, igyekezz, hogy kiteljesedettebbé, megvilágosodottá válhass. Engedd meg a benned élő Szellemnek, Léleknek, hogy felemeljen téged.

Ez az utolsó komoly erőfeszítés arra, hogy „meghalj” valakinek, aki már nem is te vagy, és teret adj az Újjászületésednek! Engedd, hogy megtörténjen! Csak a saját láncaidat, korlátaidat, félelmeidet veszítheted el!

Ezekre már nincs szükséged! Engedd hát el!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Kék hullám, Királykék napja
Vörös hullám, Arany nap
A tudat a 4.dimenzió I.
Számmisztika: mi a sorsfeladatod?
Az asztro-pszichológia II.

       

Események

Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen január 15.
Tájékoztató asztrológia képzésről
Spirit Revolution
Segítő szakma a gyakorlatban
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS