Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A fehér hullám tetőpontja, a lila nap

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, önismeret, maja, maja naptár

Augusztus 8-án, a Lila napon elmélyülhetünk a Misztikumban a megértésért, a bölcsességért.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

A Misztikum leginkább egy saját belső tapasztalás, szóval nehezen kifejezhető, ezért nehezen átadható. Egyéni belső élmény, amit te magad tapasztalsz meg. Ha szeretnéd szavakkal leírni, kifejezni, szinte lehetetlen…elillan, ha meg szeretnéd fogni. Ez az élmény mindenkinek más, teljesen egyéni.

Akik már megtapasztalták ezt, azok segíteni tudnak azoknak, akik keresik ezt, utakat tudni mutatni, amin keresztül esély van ennek elérésére, megtapasztalására. Meg tudjuk mutatni az utat, utakat, de végigmenni mindig az adott embernek kell rajta. Nem tudjuk megmondani, hogy mi vár az úton és mennyi ideig tart…induljunk el rajta és keressünk mélyebb igazságokat, Szellemi összefüggéseket. Ez a dolgunk mindössze, a többi nem rajtunk múlik…nem mi döntjük el, hogy mikor állunk készen a misztikummal való szembesülésre.

Ma valaminek meg kell halnia benned, hogy valami új születhessen meg…vess számot önmagaddal, életeddel és döntsd el, hogy mi legyen ez. A halál előtti vergődés időszaka ez, haldoklás. Tudod,hogy el kell engedned, de még nem tudod megtenni…tartod…őrzöd…ragaszkodsz hozzá.

Ma el kell engedjük ragaszkodásunkat valamihez vagy valakihez ami, aki nem szolgálja további fejlődésünket. Csak azt vihetjük tovább, ami a következő pillanatban is megállja a helyét. El kell engedjük ragaszkodásainkat minden szinten: fizikailag, érzelmileg, gondolatilag és Lelkileg is.lila

Ez a mostani pillanat, a mai nap, a Lélek sötét éjszakája…nem tudod mi és mikor születik meg belőle. Elengedjük most az egót és teret biztosítunk a Léleknek. Ennél többet ebben a pillanatban nem tehetsz…Az elengedés pillanatában érezheted úgy, hogy elveszítesz mindent és ez félelmet, szorongást kelthet, de tudd, hogy a következő pillanatban minden a tiéd lesz! Minden, ami szükséges a következő lépéshez!

Amint ez a váltás megtörténik bennünk, megszületik saját belső, egyéni HITÜNK. Átlépünk a kapun egy másik világba. Elengedjük az értelemnélküliség érzését, az egyedüllét érzését, a halál kérdését, felismerjük, hogy SZABADDÁ váltunk. Innentől fogva hisszük, tudjuk, hogy Létezésünknek értelme van.

A Lila a szabad akarat lehetőségét adja neked, hogy a valódi,  saját életedet élhesd!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Szeretettel, szeretetben élni
A boszorkányság története
Maja naptár: az Arany kapu titka
Kék palota, Vörös hullám, Vörös színű nap
Sárga hullám, királykék napja

       

Események

Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Lélekre hangoló *Önismeret a Bach-virágok rejtélyes világán keresztül
Spirit Revolution
"Tanulom magam” önismereti műhely
A SZERETET ÚTJÁN - SZÍVCSAKRA AKTIVÁLÁSA

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS