Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A hullám Zöld napja

szín, színterápia, érzelem, önismeret, ezotéria, majanaptár

A mai Zöld napon végtelen lehetőségeink vannak, rengeteg erő és energia áll rendelkezésünkre.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

A mai Zöld napon végtelen lehetőségeink vannak, rengeteg erő és energia áll rendelkezésünkre. Feladatunk, hogy ezt a többszörös energiát és minden megszerzett jót, "jóra" fordítsunk, megosszunk. 

A mai nap missziója, hogy a folyamatok magas szintű átlátásának képességét érvényesítse a köz javára, ennek megfelelően szervezni, irányítani és érvényesülni.
Ennek alapján a mai feladatunk, hogy új perspektívából tekintsük rá a dolgokra, mert a rendelkezésünkre álló energia ezt támogatja. Teljes éberséggel és panorámaszerűen nézzünk mindenre. Ne menjünk bele se érzelmileg, se mentálisan. Lépjünk a kerítés mögé, vagy képzeljük el, hogy egy hatalmas kilátó tetején állunk és onnan látjuk azt, ami történik velünk vagy a világban. Így kellő távolságot tudunk tartani, rá tudunk látni egy magasabb nézőpontból. Az éberség is azt jelenti, hogy jelen vagyunk, de nem ítéljük meg a helyzetet, figyelünk, de nem cselekszünk. Készen állunk ha kell...Ha éber vagy akkor semlegesen figyelsz. Figyelmedet kihegyezed valamire, egyhegyűvé teszed. Ahhoz, hogy így tudj figyelni, gyakorolni kell. Edzeni kell a figyelmedet, sokat kell koncentrálni, aztán azt elengedni.

Ahhoz, hogy az élet helyzeteiben is meg tudd tartani az éberségedet és a semlegességedet, fontos tudnod, hogy ki vagy te és ebben teljesen biztosnak kell lenned. Nem billenthet ki senki és semmi ebből a belső biztonságból, megszerzett, megdolgozott identitásodat már nem adhatod fel senkiért és semmiért.

Figyelj oda határaidra, tartsd meg azokat! Szánj magadra időt és teret, legyen számodra fontos, hogy saját, egyéni tered legyen, ahova elvonulhatsz, elmélkedhetsz, töltődhetsz. Ebben a térben szánj időt Önmagadra, amennyit csak szükséges, hogy szervezeted, érzéseid, gondolataid és lelked regenerálódhasson, megújulhasson.

Fontos, hogy a mai napon kijelöljünk egy új irányt és abba az irányba el is induljunk. Amit eddig megfejlődtünk, azt ki kell terjeszteni, meg kell mutatni a világnak. Nézzünk szembe még meglévő rejtett félelmeinkkel, és aztán ezekkel együtt induljunk el. Induljunk el a saját utunkon, amit magunknak választottunk. A mai nap jó erre!

Szánj időt a szíved érzéseire, engedd el a még benned lévő haragot, keserűséget, féltékenységet és engedd, hogy szíved feltöltődjön a szabadság, nyíltság, nagylelkűség és a szeretet magas szintű érzéseivel.

Figyeld meg, hogy ha tudatos vagy, akkor már hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni, tiéd a teremtés képessége. Mit teremtesz? Figyeld meg!

Kerülj ma harmóniába Önmagaddal és a világgal, a bennünk megszületett nemes érzéseket és gondolatokat osszuk meg mindenkivel! Bármit teszel vagy nem teszel, szívből tedd! Ne csak Önmagadért, másokért, értem az egész emberiségért!

Nyisd ma meg a szívedet és engedd be az új reményt, új energiát és életet!Kapcsolódó információk

Cikkek

Vörös hullám, Narancs nap
A fehér hullám ötödik, magenta napja
A 13 napos fehér hullám, a vörös napja
A tudat a 4.dimenzió I.
A kék hullám második, narancs színű napja

       

Események

Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
Segítő szakma a gyakorlatban
Meditációs és Csend tábor
Spirit Revolution
Neigong érzelmi tisztítás

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS