Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A kék hullám harmadik, kék napja

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, önismeret, maja, maja naptár

A mai nap különleges, mert Kék évben, Kék hullámban, Kék nap van.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

A mai napon ne akarj aktív lenni, csak amennyire feltétlenül szükséges! Ez az energia ma többszörösen is a passzivitásról szól. Ez persze nem a lustálkodás féle passzivitást jelenti, sokkal inkább a termékeny passzivitást, olyan befelé fordulást, amiből születik valami. Ma érdemes befelé fordulni, elmélyülni. Ha esetleg most töltöd a szabadságodat, ülj ki egy domb tetejére, vagy a víz partjára, egy kertbe, és lazulj el. Csendesedj el, és élvezd a belső CSENDet!

Tapasztald meg, hogy milyen, amikor higgadt vagy, nem zakatolnak gondolataid, nem kavarognak érzéseid. Engedd meg magadnak a béke és nyugalom érzését, engedd, hogy megszülessen benned és aztán tartsd is meg! Ezek az érzések ma meg tudnak születni, ha teret engedsz nekik. Ha időt szánsz a befelé fordulásra, elmélyülésre.

Engedd meg magadnak, hogy üresség legyen benned, semlegesség! Törekedj minden pillanatban erre. Bármi ki akar billenteni, csak gondolj arra, hogy ez a dolog csak most van, ami kibillentett, mindjárt tovább áll, elmegy. Az energia mindig kiegyenlítődik. Gondolj erre. Semleges nézőponttal szemléld ma a világot és Önmagadat is. Légy magaddal megértő, türelmes és törekedj a belső egyensúlyod megőrzésére!kék

Meditálj, engedd meg intuíciódnak a szabad áramlást, engedd be az új dolgokat, kapcsolódj össze Lelkeddel, Szellemeddel, fedezed fel belső hangodat, inspirációdat. Figyeld meg, hogy mire szeretné felhívni a figyelmedet, kérdezd meg magadtól, hogy mi legyen az új irány, merre indulj el. Figyeld meg a választ. Ma még nem kell elindulni, ma még csak az irányt kell kijelölni. Figyelj erre!

Isteni gyermek vagy és mint ilyen, Szellemi létező, sok-sok pontenciális lehetőséggel. Fejezd ki, mutasd meg magad kreatív módon a világban, kommunikálj tisztán, szívedből!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám csúcspontja, a lila nap
A szabadság ára
A fehér hullám ötödik, magenta napja
Kék hullám, Türkiz napja
Az arcdiagnosztika előrejelzései

       

Események

Sikerkód klub Nyíregyháza
Művészetterápia, önismeret
"Tanulom magam” önismereti műhely
Jógatábor 2012.
Számmisztika tanfolyam

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS