Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Remete Olajzöld útja

remete, lélek, önismeret, szín, színterápia, ezotéria, Maja naptár

Elérkezett az idő a teljes befelé fordulásra.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A mai napon már elkezdjük lezárni a Sárga hullámot, visszafelé húzódunk, mint a hullám energiája.
Elérkezett az idő a teljes befelé fordulásra. A 13 napos ciklusban ez a "legmélyebb" nap, ezen a napon járjuk be leginkább Önmagunk mélységeit. Csak arról dönthetünk, hogy mindezt tudatosan tesszük-e meg, vagy csak sodródunk az energiával, "majd csak lesz valahogy" alapon. Az Olajzöld energiája mindkét esetben kiköveteli a magáét. Anélkül, hogy ezt a mélységet megjárnánk, nem tudunk továbblépni.

A következő 52 nap eleve egy belső munkáról kell szóljon majd, mert eljött az idő, hogy a legigazabb esszenciánkhoz csatlakozzunk, hogy azt éljük meg, akik valójában vagyunk! Nincs több kibúvó, nincs többé felelősség fel nem vállalása ezért, meg azért...az Univerzum most kiköveteli a fejlődést! Így hát nincs más hátra, mint előre, induljunk el ebbe az Olajzöldbe, fedezzük fel mélységét, rejtelmeit.

Ez az 52 nap és a mai nap is hatalmas lehetőség számunkra, hogy időt és teret szánjunk a bennünk kavargó érzések és gondolatok letisztulására, lecsendesedésére. Szimbolikusan elvonulhatunk a világ elől, saját belső világunkba, a Remete barlangjába és bizonyos idő múltán, Új fénnyel szemünkben és Hittel szívünkben, visszatérhetünk, kiléphetünk újra a világba. Azt, hogy ez pontosan meddig tart, azt előre senki nem tudja. Lehetnek csak napok, de lehetnek hetek, hónapok, sőt évek is. Egy azonban biztos: ezt a lépést, most már nem kerülheted el! Csakis ezen az úton tudod megtalálni egyéni irányodat, azt amiben kiteljesedhetsz, és a kiteljesedés az Ön-megélés által magunkban nyugalomra, békére lelhetünk.

Vállald hát ma el tudatosan a Remete útját , fordulj befelé, belső világod felé. Merülj bele érzéseidbe olyan mélyen, amennyire csak lehetséges. Ez egy hosszú, nagyon hosszú, már-már véget nem érőnek tűnő út is lehet számodra. De ez akkor is a te utad része! Ezen a hosszú úton végtelen fájdalom és szenvedés jelenhet meg benned, engedd meg magadnak ezeket az érzéseket.

Tartsd a tudatod fókuszában, hogy azért jársz most ezen a nehéz úton, hogy a végén megtaláld a Fényt.
Lépésről-lépésre haladj és bármennyire nehéznek és reménytelennek tűnik is, ne add fel, csak haladj előre. Ígérem, hogy abban a pillanatban amikor már úgy érzed, hogy mindennek vége, hogy minden elveszett, abban a pillanatban, illetve egyetlen pillanattal utána, amikor már minden kötődést, minden ragaszkodást feladtál, akkor megjön a Megváltás! Megváltod Önmagad és találkozhatsz ezáltal a saját Lelkeddel.

Ebben a találkozásban megszületik a Fény amit kerestél, amiért elindultál, és innentől kezdve utad kifelé vezethet. Ettől a találkozástól szívedben letisztulnak az érzések, elméd elcsendesedik, megtérsz Önmagadba és elfogadsz dolgokat. Már nem harcolsz a megértésért, az elfogadásért, ráébredsz, hogy minden ami eddig kint kerestél, csakis benned születhet meg.

Amikor ez a pillanat elérkezik, elmondhatod, hogy Bölcsebbé lettél. Keresd meg Remete utadat és türelemmel, kitartással és önfegyelemmel járd végig azt.Kapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám Lila kapuja
Kék hónap, Kék hullám, Kék napja
Vörös hullám - Kék napja
Kék hullám, Olajzöld napja
A birtokló Bika

       

Események

Önismereti pszichodráma csoport indul Debrecenben
CSEND tábor
Egésznapos Család és rendszerállítás - másolat
Maya naptár levelező
Nőiesség Mentális Műhely

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS