Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Remete Olajzöld útja

remete, lélek, önismeret, szín, színterápia, ezotéria, Maja naptár

Elérkezett az idő a teljes befelé fordulásra.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A mai napon már elkezdjük lezárni a Sárga hullámot, visszafelé húzódunk, mint a hullám energiája.
Elérkezett az idő a teljes befelé fordulásra. A 13 napos ciklusban ez a "legmélyebb" nap, ezen a napon járjuk be leginkább Önmagunk mélységeit. Csak arról dönthetünk, hogy mindezt tudatosan tesszük-e meg, vagy csak sodródunk az energiával, "majd csak lesz valahogy" alapon. Az Olajzöld energiája mindkét esetben kiköveteli a magáét. Anélkül, hogy ezt a mélységet megjárnánk, nem tudunk továbblépni.

A következő 52 nap eleve egy belső munkáról kell szóljon majd, mert eljött az idő, hogy a legigazabb esszenciánkhoz csatlakozzunk, hogy azt éljük meg, akik valójában vagyunk! Nincs több kibúvó, nincs többé felelősség fel nem vállalása ezért, meg azért...az Univerzum most kiköveteli a fejlődést! Így hát nincs más hátra, mint előre, induljunk el ebbe az Olajzöldbe, fedezzük fel mélységét, rejtelmeit.

Ez az 52 nap és a mai nap is hatalmas lehetőség számunkra, hogy időt és teret szánjunk a bennünk kavargó érzések és gondolatok letisztulására, lecsendesedésére. Szimbolikusan elvonulhatunk a világ elől, saját belső világunkba, a Remete barlangjába és bizonyos idő múltán, Új fénnyel szemünkben és Hittel szívünkben, visszatérhetünk, kiléphetünk újra a világba. Azt, hogy ez pontosan meddig tart, azt előre senki nem tudja. Lehetnek csak napok, de lehetnek hetek, hónapok, sőt évek is. Egy azonban biztos: ezt a lépést, most már nem kerülheted el! Csakis ezen az úton tudod megtalálni egyéni irányodat, azt amiben kiteljesedhetsz, és a kiteljesedés az Ön-megélés által magunkban nyugalomra, békére lelhetünk.

Vállald hát ma el tudatosan a Remete útját , fordulj befelé, belső világod felé. Merülj bele érzéseidbe olyan mélyen, amennyire csak lehetséges. Ez egy hosszú, nagyon hosszú, már-már véget nem érőnek tűnő út is lehet számodra. De ez akkor is a te utad része! Ezen a hosszú úton végtelen fájdalom és szenvedés jelenhet meg benned, engedd meg magadnak ezeket az érzéseket.

Tartsd a tudatod fókuszában, hogy azért jársz most ezen a nehéz úton, hogy a végén megtaláld a Fényt.
Lépésről-lépésre haladj és bármennyire nehéznek és reménytelennek tűnik is, ne add fel, csak haladj előre. Ígérem, hogy abban a pillanatban amikor már úgy érzed, hogy mindennek vége, hogy minden elveszett, abban a pillanatban, illetve egyetlen pillanattal utána, amikor már minden kötődést, minden ragaszkodást feladtál, akkor megjön a Megváltás! Megváltod Önmagad és találkozhatsz ezáltal a saját Lelkeddel.

Ebben a találkozásban megszületik a Fény amit kerestél, amiért elindultál, és innentől kezdve utad kifelé vezethet. Ettől a találkozástól szívedben letisztulnak az érzések, elméd elcsendesedik, megtérsz Önmagadba és elfogadsz dolgokat. Már nem harcolsz a megértésért, az elfogadásért, ráébredsz, hogy minden ami eddig kint kerestél, csakis benned születhet meg.

Amikor ez a pillanat elérkezik, elmondhatod, hogy Bölcsebbé lettél. Keresd meg Remete utadat és türelemmel, kitartással és önfegyelemmel járd végig azt.Kapcsolódó információk

Cikkek

A működőképes párkapcsolat
A cigánykártya rejtelmei
Önismeretünk a kronobiológia tükrében
Sárga hullám második, Narancs napja
Sárga hullám tetőpontja, Lila

       

Események

Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
Nőiesség Mentális Műhely
Egésznapos Család és rendszerállítás - másolat
Pszichológia és Önismeret Szolnok

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS