Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A Tiszta szín napja van ma...

ezotéria, szín, színterápia, fény, fényterápia, családállítás, önismeret, maja, maja naptár

Bármelyik szintet nézzük is, mindig a Tiszta az utolsó lépcső a következő szintre lépés előtt.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Ez az utolsó napja a mostani Vörös hullámnak és ezt egy Fehér hullám fogja követni 13 napig. A fehér hullám fő témája az elengedés lesz, így aki a mai, Tiszta napon nem tudja elengedni mindazt amit szeretne, annak még lesz 13 napja, hogy meg tegye ezt.

A mai naptól komoly segítségem van, saját készítésű fényképeket fogok csatolni az anyagokhoz, amit Kucsera Vikinek köszönhetek. Viki 16 éves fiatal lány, akihez közel áll a spiritualtiás, rendszeresen jár Családállításra segítőnek, nyitott a spirituális témákra. Bízom benne, hogy a Viki által készített képek még jobban átadják azt az erőt, energiát, amit az adott napon szeretnénk megmutatni nektek.

A mai Tiszta nap üzenete:

Meghalni ebben a pillanatban, hogy megszülethessünk a következőben, egy új minőségben.fény

Az előző lépéseknél megszületett új minőségű Fényt és tudatosságot csak úgy vihetjük tovább a következő szintre, ha elhagyunk minden régit, és csak ezt az új minőséget visszük tovább.

Ez a lépés az ego halálát is jelenti, elengedni ragaszkodásainkat, régi érzéseinket, érzelmeinket. Ebben a szakaszban intenzíven szenvedünk, soha máskor nem érzünk ilyen mély és intenzív fájdalmat magunkban.

Ez a mély, intenzív belső fájdalom teszi majd számunkra lehetővé, hogy megadjuk magunkat, FELADJUK a dolgok megoldását, azt, hogy azt gondoljuk, hogy mi tudunk megoldani bármit is…

Ha tovább tudunk ezen lépni, hatalmas felszabadulást élhetünk meg! Tiszta lapot adunk magunknak, túllépünk mindenen, amik voltunk és nekikezdünk a „minden, ami lesz…” minőségének. Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mit írsz erre a tiszta lapra, mihez kezdesz vele.

Az energiák nem egyszerűek és egyenlőre nem lesz sokkal könnyebb…Ki kell tartanunk, együtt kell tudjunk áramlani az energia hullámokkal, és akkor könnyebb lehet. Viharos időszak van, de tudjuk, hogy egyszer minden vihar után kitisztul az ég, és olyan dolgok mutatkoznak meg, amik addig nem is látszottak. Sokunk élete felhőkbe burkolózott, félhomály, vagy sötét van…de tudjuk, hogy előbb-utóbb a felhők közül előbújik a Nap. Éld meg, engedd meg magadnak a mostani nehézkes időszakot, engedd át magadon és aztán engedd el!

Az energia áramlik, így biztosan nem marad semmi ugyanaz! Bízz, tudd a változást, és törekedj a semleges érzésekre, gondolatokra, ne menj bele játszmákba, őrizd meg középpontodat, egységedet, és ha úgy érzed még nincs meg, építsd fel!

Az energiák mindig kiegyenlítődnek!

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Pszichodrámával az önismeret útján
Kék palota, Vörös hullám, Vörös színű nap
A kék hullám utolsó előtti, olajzöld napja
A Remete Olajzöld útja
Autogén Tréning

       

Események

CSEND tábor
Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom
Egésznapos Család és rendszerállítás - másolat
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen január 15.
Sikerkód klub Nyíregyháza

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS