Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Az Ikrek jegyében a Jupiter!

jupiter, ikrek, bolygó, asztrológia, horoszkóp

A Jupiter 2012. június 11-én átlépett az Ikrek területére, és 2013. június 27-ig itt fejti ki hatását. Mit jelent ez?

Szerző

Artemisz Önismereti Műhely
pszichodráma vezető

Kibővíti, hatásával felfokozza mindazt, amit az Ikrek jelent számunkra: a mozgékonyságot, közlekedést, kapcsolatokat, kommunikációt. Ennek következtében az amúgy is felgyorsult időben további sürgetést érzünk, és hirtelen azt tapasztaljuk, hogy a korábbi időszak elhanyagolt témáival most egyszerre kell foglalkoznunk.

Jogalkotás, törvényi szabályozás területén mit hozhat?

A Jupiterhez tartozó jogalkotás, törvényi szabályozás átalakító hatása elsősorban az oktatás, a média és hírközlés, valamint a közlekedés, a különböző tranzakciók lebonyolítása és a kereskedelem területét érinti. Ennek aktualitása az új Nemzeti Alaptanterv, a telefonadó és csekkadó tervezett bevezetése, a KRESZ megújítása.

Felélénkülés tapasztalható a kommunikációs világban: elektronikus és nyomtatott médiában, hírközlés területén. Új cégek szakosodhatnak az emberek közti kommunikáció ellenőrzésére (telefonok, mailek, üzenetek rögzítéséhez, ellenőrzéséhez stb.), természetesen csakis a mi „érdekünkben”, hogy az illegális tevékenységeket és a fenyegető helyzeteket időben kivédhessük. Ehhez megalkothatják azt a törvényi hátteret is, mely ezt lehetővé teszi.jupiter ikrek

Jogi, igazságszolgáltatási területeken a túlzott adminisztráció terhei szinte követhetetlenné, átláthatatlanná tehetik az ügymeneteket. Külső szemlélő számára a társadalmi szabály és törvényalkotás kellő megfontoltságot nélkülözve kapkodónak, szubjektív érdekeket szolgálónak tűnhet.

"Magasabb összefüggések" tanítása a célja!

Az Ikrek „témája” a tanítás is, a Jupiteré a magasabb összefüggések keresése. E találkozás ezért lehetővé teszi az új (sokszor önjelölt) tanítók, tanfolyamok megjelenését, akik tiszta utakat, egyértelmű és beavatott tudás közvetítését hirdetik.

Az információk bábeli zűrzavarában nehéz eligazodni, s a kétkedő, utat kereső ember szeretne biztos támpontokat találni ahhoz, hogy megértse saját helyzetét, s az őt körbevevő folyamatokat.

Káosz a kommunikációban?!

Általánosságban elmondható, hogy ezt az időszakot egyéni és társadalmi szinten egyaránt a nyüzsgés, a pletykálkodás, a fokozódó kíváncsiság és kéretlen beavatkozás jellemzi mások ügyeibe. Gyakran találkozunk megalapozatlan dolgok hirdetésével, hazugsággal, köpönyegforgatással. Önjelölt tanítók, „próféták” hirdetik saját igazságaikat, ahogy csodákkal határos változásokat ígérhetnek politikusok.

Cél: sokoldalú tájékozódás + reális döntések hozása!

A teljes írás részletesen itt található.

(Oláhné Mednyánszki Krisztina okleveles asztrológus, Fotó: tarot.com)

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

Húsvéti üzenet
Felavattuk az Almamag-Hidat!
Iratkozz fel YouTube-csatornánkra és nyerj!
Miért érdemes asztrológushoz menni?
A Halak hava 2. rész

       

Események

Asztrológia Iskola Debrecenben, távoktatásban is!
ASZTROLÓGIA A MINDENNAPOKBAN - ELŐADÁS
Asztrológia oktatás Debrecenben-Távoktatásban is!
ASZTROLÓGIA OKTATÁS DEBRECENBEN! TÁVOKTATÁSBAN IS!
Tájékoztató asztrológia képzésről

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS