Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kék hónap, Kék hullám, Kék napja

kék, energia, szín, színterápia, önismeret, ezotéria, maja naptár

A higgadtság és béke érzése, kommunikáció a belső igazság alapján.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

A higgadtság és béke érzése, kommunikáció a belső igazság alapján.

A mai napunk egy háromszorosan KÉK nap, így igen erőtejesen nyilvánul meg a kék energiája. Felemel minket a Szellemi minőségbe, ahol megélhetjük, hogy Isten gyermekei vagyunk. Az Apa és az Anya egyesüléséből létrejövő teremtmény, a gyermek. Bennünk van mindkettejük tudása.

Ma eggyé válhatunk a Csenden keresztül a Mindenséggel, megszülethetnek bennünk mély érzéseink a tiszta intuíción keresztül. Nagyon fontos időszakot élünk. Nem véletlen, hogy ez a háromszorosan Kék időszak, itt jelenik meg, ezen a ponton. A következő hónap, ami október 19.-én kezdődik, egy Sárga hónap lesz, sárga és vörös hullámmal. Abban az időszakban felbukkannak a mélyben lévő félelmeink, önbizalmi kérdéseink. Így a mostani időszakot használjuk fel arra, hogy befelé forduljunk és ténylegesen megfejlődjünk dolgokat, mert akkor a következő időszakban már nem köszönhet vissza. A következő hónap aktív hullámokat hoz, így amit most sikerül megfejlődnünk magunkban, azt a világban már meg is tudjuk jeleníteni, meg tudjuk mutatni.

Keresd ma a semleges érzéseket, tartózkodj minden belevonódástól, őrizd meg egyensúlyodat, higgadtságodat, befelé figyelj bármi is történik körülötted. Higgadtságra, békére, nyugalomra van most szükséged ahhoz, hogy elmélyülhess. A világ hangos és zűrzavaros, muszáj, hogy kivonódj néha belőle. Szükséged van egy biztonságos, csendes térre, ami a tiéd, ami megvéd, oltalmaz téged, ahol feltöltődhetsz. Teremtsd ezt magadnak meg! Időnként vonulj vissza, csendesedj el és csak figyelj. Befelé figyelj!

A gondolataidra, az érzéseidre. Ne törődj vele, hogy logikailag helyén van-e, csak engedd meg magadnak, érezd. Figyeld éber jelenléttel, de ne vonódj ebbe sem bele. Engedj el mindent, add át magad az energiáknak és te csak sodródj vele. A mai nap támogatja ezt. Ne cselekedj, csak amennyit feltétlenül szükséges!

Légy a csend és figyelj! Ne feledd, hogy Missziós küldetésedet teljesítened kell. Mindazt a tudást, ami benned van, át kell adnod másoknak. Itt az ideje, hogy megtörténjen: SZABADÍTSD FEL!Kapcsolódó információk

Cikkek

Tiszta nap, tiszta lap
Energiát adó tápanyagok
Érzelmi szabadság
Angyalszárnyak suhanása
A hullám Zöld napja

       

Események

Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés
SPORTOS CSÜTÖRTÖK Évadnyitó nyílt nap a MediBall Clubbal
Ember-és önismereti kiscsoport Debrecenben 2.alkalom
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Debrecenben
Önismereti pszichodráma csoport indul Debrecenben

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS