Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Kék hullám, Türkiz napja

együttműködés, energia, szín, színterápia, önismeret, ezotéria, maja naptár

A Vízöntő kor ígérete és lehetősége. Ma lehetőségünk lesz a Türkizben arra, hogy kikerüljünk a körbe-körbe játszmából, és egy új szintet kezdjünk.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A Vízöntő kor ígérete és lehetősége. Ma lehetőségünk lesz a Türkizben arra, hogy kikerüljünk a körbe-körbe játszmából, és egy új szintet kezdjünk. A mai 10-es Türkiz napban minden erő és energia benne van, ami az egyes Vörösben, csak tízszeresen. A 0 Isteni segítséget jelent, bármibe belekezdesz, az Isteni áldást kap. Az egyes a megszületés energiáját hordozza, a 10-es az Újjászületését. Olyan minőségű születés, ami már tudatos formában történik. Mi választjuk tudatosan azt, hogy "meghalunk" valakinek, valaminek, hogy aztán egy új minőségben megszülethessünk. Az egyesre jellemző vezető energia és dinamika itt is megjelenik, de már egészen más formában. Itt már nem az Én, hanem a MI érvényesülése lesz a fontos, sosem egymagáért, mindig a csoportért megy előre. Szenvedélye a kreativitáson keresztül nyilvánul meg. Képessé válik rá, hogy felismerje a dualitást, és túllépjen azon. Hidat képez a duális világban az Új minőség felé.

A Türkizben élni már mindenképpen egy új minőségű élet és Létforma lehetősége. Csoportban élni, együtt tenni dolgokat. Mindig más vezet, mindig az, aki aktuális feladatra a legalkalmasabb. A Delfinek játékosságával, pajkosságával létezni, megélni a kreatív energiákat, hagyni, hogy szabadon áramolhasson. Már tudnunk kell, hogy Szellemi létezők vagyunk, meg kell találjuk magunkban a belső tanítónkat, hogy leckéket vehessünk tőle, továbbhaladhassunk egyéni utunkon. Kreatív energiáink szabad kifejezése, új szintre emeli a bennünk lévő szeretet minőségét is, a birtokló szeretetünk megengedő szeretetté válik.
Kapcsolataink is megváltoznak, mélyebbé válnak.

Érzéseiden keresztül megmutatja az Új kor ideáját, támogatja megélésének lehetőségét. Spontán, játékos, kreatív energia. Friss fuvallat.Kapcsolódó információk

Cikkek

Jóga és nőiesség
2011: számok és tarot
A kék hullám ötödik, magenta napja
Kék hullám, Magenta napja
A működőképes párkapcsolat

       

Események

Neigong tanfolyam
Társismeret, emberismeret, világismeret
ÉLET-KULCS Tréning
Maya naptár levelező
Pszicho-asztrológiai tanácsadó képzés

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS