Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Sárga hullám nyolcadik, Zöld napja

szín, színterápia, energia, önismeret, ezotéria, maja naptár

Miután a Lila szakaszban megszületett bennünk új hitünk, erre alapozva ma továbbléphetünk. Elkezdhetjük felépíteni Új életünket, új érték és mértékrendet teremtve.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Határaink átlépése, idő és tér a fejlődésre.
Miután a Lila szakaszban megszületett bennünk új hitünk, erre alapozva ma továbbléphetünk. Elkezdhetjük felépíteni Új életünket, új érték és mértékrendet teremtve. Hatalmas energiákat lettünk képesek megmozgatni, elérhetővé vált számunkra a Teremtés képessége. Bármit megteremthetünk, amit csak szeretnénk, de fontos, hogy úgy tegyük ezt, hogy sose álljon mögötte egyéni érdek. Fontos, hogy harmóniába kerüljünk Önmagunkkal és ezen keresztül az egész világgal. Szánjunk ma időt és teret a szívünkben lévő érzések tisztítására, feldolgozására. Ami teszünk vagy nem teszünk, mindent szívből tegyünk, ne csak önmagunkért, hanem mindenkiért.


Ma döntést kell hozzunk! Önmagunkért, önmagunk fejlődéséért. A zöld színhez Szaturnuszi minőség tartozik, így erőteljesen megkérdőjeleződik a határaink kérdése. Ahhoz, hogy képesek legyünk fejlődni, továbblépni, időközönként át kell lépjük vagy legalábbis meg kell feszegessük határainkat. Enélkül nincs fejlődés! Ha mi magunk tesszük meg tudatosan a határaink feszegetését, akkor nem kell megvárjuk, hogy az élet vagy a sors ezt megtegye helyettünk. Vizsgáljuk meg ma tudatosan, hogy hol is vannak a határaink: fizikailag, érzelmileg, mentálisan, Lelkileg és Szellemileg.

Ha felülvizsgáljuk Önmagunkat, akkor szánjunk kiemelt helyet a szívünk érzéseinek. Keressük meg, hogy vannak-e még bennünk rejtett, akár önmagunk elől is elrejtett érzések, érzelmek, igyekezzünk tudatosítani ezeket. Legyünk nyíltak, nagylelkűek. Szánjuk időt és teret tiszta, mély érzéseinknek. Foglalkozzunk az identitás kérdésével, fedezzük fel, hogy kik is vagyunk valójában: szerepeink, érzelmeink, gondolataink nélkül. Ki az az ÉN, aki én vagyok tulajdonképpen?Kapcsolódó információk

Cikkek

Gyakori kérdések - Grafológia
A jó, a rossz, a banán...
Fehér hullám tetőpontja, lila
A kék hullám varázslata
A lélekemelő Nyilas

       

Események

Segítő szakma a gyakorlatban
Ember-és önismereti kiscsoport Debrecenben 2.alkalom
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Debrecenben
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Pszichológia és Önismeret - Miskolc

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS