Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Sárga hullám ötödik, Magenta napja

magenta, érzés, energia, önismeret, ezotéria, maja naptár, szín, színterápia

A mai Magenta energia lehetőséget biztosít számunkra, hogy megismerjük Lényünk esszenciáját, közelebb kerülhessünk önmagunkhoz.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Lényünk középpontjának felkutatása

A mai Magenta energia lehetőséget biztosít számunkra, hogy megismerjük Lényünk esszenciáját, közelebb kerülhessünk önmagunkhoz. Segít, hogy felfedezzük az apró dolgokban megbújó szeretet minőségét, és felhívja figyelmünket a szolgálat jelentőségére. Megajándékoz a lehetőséggel, hogy kapcsolódhatunk Lélekcsillagunkkal, felismerhetjük, hogy
Szellemi Lények vagyunk, akik jelenleg fizikai formában tapasztalunk. Átértékelhetjük ezen keresztül önmagunkat és valóságunkat, új minőségű élet és Létformát választhatunk Önmagunk számára.

Kiemelkedően fontos időszakban élünk! Akik itt vagyunk jelenleg a Földön, mindannyian azért jöttünk, hogy ebben aktívan és felelősséggel részt vállaljunk!

Úgy gondolom, hogy elérkezett az idő annak felismerésére, hogy bármit is szeretnénk változtatni a világban, kapcsolatainkban, először magunkon, magunkban kell változnunk. Másként kell gondolkozzunk és érezzünk! Eddigi sémáink, viselkedésünk eddig, a mai pontig a mai tapasztalásokig vezetett el minket. Ha mást vagy többet szeretnénk, mint ami eddig sikerült, akkor nézőpontot kell váltanunk és tudatosan vállalni kell új dolgokat.

Ahhoz, hogy a változás "gyorsan" megtörténhessen más irányból kell megközelítenünk a dolgokat: fentről-lefelé. Ez azt jelenti, hogy alapvetően nem az érzelmeinket és a gondolkodásunkat kell megváltoztatni, mert ez lassan megy, hiszen imádunk beleragadni egy-egy érzésbe, gondolatba, hanem fentről, a Szellemi törvények felől kell elinduljunk. Ha képesek vagyunk elfogadni a törvényszerűségeket, melyeket több ezer évek óta elfogad az emberiség csak nincs tudatunkba emelve, akkor képessé válunk arra, hogy kiemelkedjünk hétköznapi drámáinkból, és boldog, kiegyensúlyozott életet élhessünk.

Ekkor megjelenhet bennünk az a szeretet és szolgálat minőség, amit a mai Magenta energia sugalmaz számunkra. Amikor képes vagy mindenben és mindenkiben meglátni az EGYET, a csodát, a megismételhetetlent. Képessé válsz feltételek és elvárások nélkül szolgálni. Észre sem veszed, hogy az életed szolgálat, mert amit teszel, azt szeretettel teszel, folyamatosan alkotsz a világban, a világnak.

Ha szeretnél közelebb kerülni önmagad Szellemi dimenzióihoz, ha szeretnél minőségi változást az életedben, akkor kérlek, hogy szánj időt új gondolatomra arról, hogy ez hogyan is lehetséges és amennyiben felkeltette a lehetőség a figyelmedet, érdeklődésedet, úgy szeretettel várlak a gyakorlati megvalósításra!
Részletek: http://www.spiritselfness.blogspot.hu/ =
Spirit Revolution (Szellemi,Tudati áttörés)

Ha bejárod a Magenta útját, felfedezheted az emberi boldogság édes érzését. Megtapasztalhatod az Isteni szeretetet az élet apró dolgain keresztül!Kapcsolódó információk

Cikkek

Az élet örök megújulás
Vörös hullám, Arany nap
Számmisztikai iránytű
Sárga hullám második, Narancs napja
Sárga hullám tetőpontja, Lila

       

Események

Csikung gyakorlás
Pszichológia és Önismeret - Miskolc
NIA: harcművészet, öngyógyítás, tánc... ÚT ÖNMAGADHOZ
Gyógyító szeretet és érintésterápia
A SZERETET ÚTJÁN - SZÍVCSAKRA AKTIVÁLÁSA

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS