Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Sárga hullám tetőpontja, Lila

szín, színterápia, önismeret, ezotéria, energia, maja naptár

Ismét a Lila kapunál tartunk, ebből is látszik, hogy milyen gyorsan megy az idő:) Valaminek meg kell halni, hogy valami megszülethessen.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Lila: Misztikum, megértés, bölcsesség

Ismét a Lila kapunál tartunk, ebből is látszik, hogy milyen gyorsan megy az idő:) Valaminek meg kell halni, hogy valami megszülethessen. A halál előtti vergődés időszaka ez, haldoklás. El kell engedni mindazt, ami már nem szolgál minket, és csak azt tovább vinni, ami a következő pillanatban is megállja a helyét. El kell engedjük ragaszkodásainkat minden szinten: fizikailag, érzelmileg, gondolatilag, Lelkileg. A Lila kapun nem fér át az, aminek lejárt az ideje! Nem cipelhetsz magaddal már felesleges dolgokat. Csak te vagy, önmagad, önmagad fénye és lényege. Ez az, amit magaddal vihetsz! Ez a pillanat a Lélek sötét éjszakája. Nem tudhatod, hogy mi képes megszületni belőle.

Elengedjük az Egót és teret adunk a Léleknek. Megengedjük, hogy vezessen. Elvesztünk mindent és a következő pillanatban minden a miénk lesz. Rájövünk, hogy Eggyek vagyunk, mindennel eggyé válunk. Megszületik bennünk a HIT. Elengedjük az értelemnélküliség érzését, az egyedüllét érzését, a halál kérdését, felismerjük, hogy szabaddá váltunk. Hisszük, tudjuk, hogy létezésünknek értelme van.

A Lila energiája abban támogat, hogy felismerd szabad akaratod van, Spirituális életet élhetsz! Nem kell megelégedj a hétköznapi szinttel, keress és mélyülj el! Mélyülj el a Misztikumban önmagad öröméért, a felfedezésért, a megértésért, a bölcsességért. Életünk jelentős részében leginkább csak tapasztalunk. Hiányzik a dolgok értelmének felkutatása, megértése. Szerencsés, ha egyensúlyt teremtesz ezekben a minőségekben. Fontos a valóság értelmezése, az élet értelmének megtalálása, mert csak így tudod igazán odaadni magadat az életednek. Így leszel képes teljes erőbedobással élni. Kiváló analítikus képességeinket használjuk arra, hogy mélyebb igazságokat és összefüggéseket keresünk.

Légy ma erős hitű, misztikus és intuitív. Engedd meg magadnak a szeretet más minőségű kifejeződését, mélyülj el a Lila szeretetében.Kapcsolódó információk

Cikkek

Vörös hullám, magenta napja
Kék hullám, Zöld napja
Az arcdiagnosztika előrejelzései
A fehér hullám narancs színű napja
A fehér hullám negyedik, sárga napja

       

Események

Önismereti pszichodráma csoport indul Debrecenben
Női-férfi energiák
Jógatábor 2012.
Asztrológia: Útmutató önismeretfejlesztéshez, az élethez - előadás
Csung Jüan Csikung I. szint Tanfolyam Nyíregyházán

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS