Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Sárga hullám, Korall napja

szín, színterápia, önismeret, ezotéria, maja naptár, energia

Érzékeny energia, ami segít, hogy megnyisd a szívedet és megélhesd rejtett érzelmeidet.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Érzékeny energia, ami segít, hogy megnyisd a szívedet és megélhesd rejtett érzelmeidet.

A mai Korall energia a hullám tetőpontjának első napja. Ma kezdődik az energia maximuma és holnap a Lilában teljesedik ki igazán.

A Korall, mint viselkedésforma: Önzetlenségre törekszik, igyekszik felszámolni Én határait. Ahhoz, hogy megélhesse az Isten és ember egységét, szükséges számára a reális világkép kialakítása, önismeret. Önzetlen, lelkiismeretes, tisztességes. Önmagával és másokkal érzelmi egyensúlyra törekszik, alapvető igyekezete, hogy az emberiséget szolgálja.

A mai Korall energia lehetőség új minőségű kapcsolódásra, együttműködésre. Egy közös cél Szellemi cél vezette összetartozás, egyenrangú kapcsolódással. Megélni a csoportban rejlő erőt, felhasználni azt önmagunk és a csoport fejlődésére. Túllépni az érzelmeken, elindulni a magasabb szintű érzések felé. Megnyitni szívünket, hogy Eggyé válhassunk a Mindenség szeretetével.

A mai érzékeny napon figyelj oda érzéseidre, érzelmeidre. Előtérbe kerülhetnek régi sérelmeid, viszonzatlan szerelemek, függőségi ügyek. Készülj fel tudatosan ezek kezelésére, ne hagyd, hogy érzelmileg ezek a kérdések elvigyenek, őrizd meg egyensúlyodat, belső békédet!


Ha még létező függőségi kérdéseid vannak, ma kiléphetsz ezekből. Keresd a válaszokat a benned lévő kérdésekre. Törekedj a megértésre és elfogadásra, légy másokkal önzetlen.

Itt az ideje, hogy túllépjünk a személyes drámánkon és kapcsolódjunk egymáshoz. Áldozatot kell hozzunk a közös jóért. A Korall telis-tele van emberszeretettel, szolgálattal, viszonzatlansággal. Keresd a mai napon, hogy hol és kivel tehetsz valami jót, kihez tudsz és szeretnél kapcsolódni.
“Az idő nem fontos, ne sajnáld a napokat. Az ünnepi ebédhez a szakácsnő sok-sok mindent belevág egy nagy fazékba, ezért fogadj be te is mindent. Hordozd saját magad és mások fájdalmát, a titkokat, melyek körülvesznek. Ne siess! Az eszmélés lassan, de biztosan, végtelen csendben, derűsen történik. Környezeted megzavarhatja, de meg nem szakíthatja mindezt. Lassan lehiggadsz, megnyugszol. Kitisztulnak gondolataid, vágyaid, hatalmas béke önt el. Megvilágosodsz. Felsejlik Isten végtelen nyugodt keze vonása a világon. Mint felhővé szelídült tajték, onnan fentről mindent sokkal tisztábban fogsz látni. Források fakadnak fel benned. Érezni fogod magadban az erőt, amely most már nem magadért: értük, a világért fakad. Már nem harcolni akarsz, hanem teremteni. Nem gyűlölsz senkit és semmit, nem pusztítani akarsz, hanem segíteni, alkotni, életet adni, a beléd áramló fényt továbbengedni, -árasztani. Hiszed, hogy nemcsak része vagy a világnak, hanem partnere a mindenséget szeretetből szakadatlanul tovább teremtő Istennek…. Érzed a hegyeket mozgató erőt magadban, tudod, hogy emberek fognak születni, talpra állni, gyógyulni szavadra. De még ez sem fontos.

Semmi sem fontos, csak az a KAPCSOLAT, mely nap mint nap, lassan felkel, és beragyogja világodat. Istennek társa vagy…” (Böjte Csaba)Kapcsolódó információk

Cikkek

Segítenek nekünk az angyalok
Kék hullám Korall napja
A vaszati időtlen tudomány
Mitől férfi a férfi, mitől nő a nő?
Pszichodrámával az önismeret útján

       

Események

NIA: harcművészet, öngyógyítás, tánc... ÚT ÖNMAGADHOZ
Reiki I. Sátoraljaújhely
Vaszati Műhely
Művészetterápia, önismeret
Pszichológia és Önismeret - Miskolc

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS