Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Szaturnusz búcsúja a Mérleg jegyétől

asztrológia, önismeret, Szaturnusz, csillagjegyek, elemzés, mérleg

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép

Szerző

Artemisz Önismereti Műhely
pszichodráma vezető

Tekints vissza, mielőtt továbblépsz!

A Szaturnusz égi útjának következő fázisába a Skorpió csillagkép előterébe lép 2012. október 5-én és 2015. szeptember 19-ig tartózkodik itt.

Horoszkóp egyéni fejlődési utat mutat.

Fontos, hogy az asztrológiai jegyek sorrendje, a horoszkóp ábrában levő felépítettsége, életünk minden területén megfigyelhető fejlődési folyamatot ír le, mely ciklikus formában visszatér hozzánk, tanulásra ösztönöz. Ahogy egy új nap tapasztalatait nem tudjuk elválasztani az előző napok történéseinek hatásától, így a planéták jegyváltásaival szimbolizált hatások sem választhatók el az azt megelőző periódustól. A ma eseményeit a tegnap tükrében érthetjük meg!

Ezért érdemes visszatekinteni arra, hogy életünkben a Mérleg csillagképen átvonuló Szaturnusz hatás 2009. október 30-tól mostanáig mit hozott.

A Mérlegben lévő Szaturnusz által szimbolizált energia az együttműködések és kapcsolatok iránti felelősséget feszegette. Próbára tett minden emberi kapcsolatot, legyen az privát, vagy közösségi szintű. A szükségszerű „leltárt” és változtatásra ösztönző feszültségeket kollektíven leginkább az üzleti világban, a közművelődési és jogalkotási területeken, valamint a diplomáciában érezhettük meg.

Egyszerűen szemléltetve ezt a hatást, azt mondhatjuk, hogy megmérettetett a kapcsolatrendszerünk egyéni és közösségi szinteken egyaránt.

A saját párkapcsolati és egyéb kapcsolati viszonyaid feszültségeit és veszteségeit Te ismered! A kollektív hatásokról a híradásokban mindannyian értesülhettünk. A teljesség igénye nélkül néhány ide kapcsolódó történés: Az Európai Unión belüli folyamatos események (együttműködés, felszólítás, elhatárolódás stb.), hazánk diplomáciai „bonyodalmai”, közvetlen szomszédainkkal való feszültségeink, a „kirakatban” levő személyek plágium ügyei stb.

Egy új szakaszt akkor tudunk sikeresen elkezdeni, ha az azt megelőzőeket tudatosan végigtekintjük!

Ha eljutottunk az előző periódus által oda, hogy tudatosítsuk, kapcsolatainkból, együttműködéseinkből milyen tanulságot tudunk levonni, akkor továbbléphetünk a következő felismerések felé. Ráláthatunk arra, hogy mi az, amit feleslegesen cipelünk magunkkal, ami már akadályoz a továbbhaladásban. Jó azokat önként letenni, hiszen Szaturnusz úgyis elveszi tőlünk. Megtanít elengedni és búcsút venni sok mindentől, miután október 5-én átlép a Skorpió jelébe.

Olvasd el visszatekintésként a Mérleg csillagjegyében áthaladó Szaturnusz tendenciáit, sok mindent megérthetsz belőle! Itt

Oláhné Mednyánszki Krisztina

okleveles asztrológus

Artemisz Pszicho-asztrológia IskolaKapcsolódó információk

Cikkek

A kék hullám csúcspontja, a lila nap
Az Ikrek hava I.
Kék hullám, Királykék napja
Autogén Tréning
Miért érdemes asztrológushoz menni?

       

Események

Ember-és önismereti kiscsoport Debrecenben 2.alkalom
Segítő szakma a gyakorlatban
Pszichológia és Önismeret Nyíregyháza
Jógatábor 2012.
Spirit Revolution- Szellemi, Tudati forradalom

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS