Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

A 2012-es maja jóslat

maja, maja naptár, 2012. december 21., világvége, sors, jövendölés

2012 őszéhez közeledve egyre többször eszünkbe juthatnak a december 21-ére ígért jóslatok. Mire számíthatunk?

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Sok helyen olvashatjuk, hallhatjuk, hogy ez a dátum a világ végét hozza el, amikor is minden kifordul a helyéről, és másnaptól egy új, élhetőbb világban találjuk magunkat. De valójában mi is rejtőzik a misztikus dátum mögött?

A Maják Naptára a ciklusokat írja le, és a sok ciklus közül egy nagyobb az, amely véget ér ezen a napon. Viszont ez sem a véget jelenti, hanem egy új időszak kezdetét a nagyobb időszámításban. A mindennapi ciklusok folytatódnak, de a meghatározó asztrológiai együttállás ismeretlen hatásokat tartogathat számunkra.

Mégis, számos információ kering arról, hogy az év végén majd földönkívüliek szállnak közénk, hogy megmentsék az emberiséget, vagy egy csodálatos álom folytán mindannyian alszunk pár napot, hogy utána a paradicsomban ébredhessünk. Ezek azonban illúzióba kergethetnek minket, hiszen azt a reményt táplálják bennünk, hogy az egyre inkább feszítő mindennapok, a nehézségeink, a problémáink majd egy suhintásra véget érnek.

Ez az időszak valóban egy változásról szól, de nem a külső erők segítsége által, hanem a saját, belső átformálódásunk révén. A Vízöntő korba érkezünk, amikor is az emberiségnek meg kell tanulnia más szellemiségben élni, a fontossági sorrendet újraírni, az emberi kapcsolódásokat újraértelmezni. világvége

Ez nem egy nap leforgása alatt történik, hiszen a külső, nagy változáshoz először az emberekben szükséges az átformálódás. Ez a folyamat már 25 éve zajlik, és még mindig csak az elején járunk. Minden olyan információ, amely arról szól, hogy egy külső erő vagy más emberek, akár az Indigó gyerekek írják majd át az életünket, más irányba tereli a folyamatot.

Ezek a feltételezések megerősíthetnek minket abban, hogy nekünk, magunknak nem szükséges változnunk, hiszen majd jön valaki, aki segít, amikor itt az ideje. Kiveszik kezünkből az irányítást, és a lehetőséget a folyamat pozitív megélésére.

Az új korban mindenki a saját sorsáért felel, és az emberiség együtt a világért. A felelősséget azonban senki nem veheti el tőlünk, így előbb vagy utóbb nekünk kell vállalni azt. Az életünket mi irányítjuk, még akkor is, ha azt gondoljuk, hogy nem.

Minden, ami jelen van életünkben, általunk teremtetett, és amíg ez nem egy tudatos folyamat, addig a tudattalanunk, a sérüléseink, a csapongó érzelmeink vezetik életünk fonalát. Amit a mostban tapasztalunk, azt a múltunkban hívtuk életre, és a jövőnket ebben a pillanatban írjuk. Ha most úgy döntünk, hogy szeretnénk megélni pozitívan az átalakulás folyamatát, és áramolni vágyunk az energiákkal, akkor itt az idő, hogy önmagunk felé forduljunk.

Vajon milyen a mostani életünk? Elégedettek vagyunk vele? Mi az, ami hiányzik belőle, és mit teszünk meg azért, hogy megtapasztalhassuk annak létét? Mennyit foglalkozunk magunkkal, és mennyi mindent hárítunk a környezetünkre? Számtalan kérdés feltehető még, amivel megvizsgálhatjuk jelenünket, hogy megtaláljuk a kulcsot a pozitív jövőhöz. A legnagyobb lehetőség azonban az önismeretben rejlik, az önmagunkkal való munkában, a saját tulajdonságaink megismerésében, és az alapvető törvényszerűségek elsajátításában.

Mi lenne, ha nem lenne 2012? Mit tennénk, ha valójában semmi nem történne decemberben? Mit kezdenénk magunkkal szilveszterkor, annak tudatában, hogy az ígért megmentők nem érkeztek meg, és újra csak önmagunkra számíthatunk? Az életünk ugyanott folytatódik, ahol előző nap abbahagytuk, ugyanazokkal az emberekkel, ugyanazzal a munkával, az ismétlődő rutinnal és harcokkal. Szeretnénk valóban ezt megtapasztalni pár hónap múlva? A változatlanság keserűségét, a kiábrándulást, a remény elvesztését?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy most gondoljuk végig azt, hogy milyen életet szeretnénk élni. Mindezt úgy, hogy nem várható a külső segítség, hanem ahogy az eddig is volt, csak önmagunkra számíthatunk. A jövőnk a saját kezünkben van, és minden attól függ, hogy önmagunkra mennyi időt szánunk. Önmagunk megismerésével, a viselkedésünk, vágyaink megfigyelésével, és új nézőpontok elsajátításával megalkothatjuk a megálmodott életet.

A maja naptár titka

Július 26-án elindult az új év a maja naptár szerint, amely sok lehetőséget tartogat számunkra.

Tovább a cikkhez >>

Ehhez azonban először el kell vetni a felmentősereg, a csodálatos év vége illúzióját, és döntést kell hozni saját fejlődésünk érdekében.

Most még rengeteg idő és egyre több segítő energia áll rendelkezésünkre abban, hogy átalakuljunk. Ha most felülünk a változás vonatára, kitartunk elhatározásaink és vágyaink mellett, december 21-e nélkül is teljesebb lehet életünk. A kérdés csak az, hogy megvesszük-e a jegyet, és melyik állomáson kívánunk felszállni.

Kapcsolódó cikkek:

 Kapcsolódó információk

Cikkek

A fehér hullám nyolcadik napja, a zöld
Sors és szinkronicitás I.
A sárga hullám második, narancs napja
A kék hullám csúcspontja, a lila nap
Sárga hullám, Sárga napja

       

Események

Maya naptár levelező

Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS