Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Vörös hullám, Narancs nap

szín, színterápia, energia, önismeret, ezotéria

A mai egy olyan nap, amikor a Narancs hónapunk, Narancs napja van.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

Tegnap megérkeztünk egy új szintre, ma körülnézünk és ha lehet, ha tehetjük kapcsolódjunk, hogy ne maradjunk egyedül. Ahhoz, hogy képesek legyünk kapcsolódni, valamilyen egyformaság szükséges: egyforma Szellemiség, egyforma, gondolatok, egyforma érzések, egyforma célok...valami, ami kettőnkben egyezik. Most is kapcsolódunk, kapcsolataink sokfélék, sokrétűek. Általában hasonló érzések vagy hasonló gondolatok kapcsolnak össze minket, illetve egyre többször előfordul, hogy teljesen különböző emberek ma már egy közös célért is képesek kapcsolódni. Érdemes megfigyelni, hogy ha csak a gondolati vagy érzelmi közösség létezik, akkor nem feltétlenül csökken egyedüllét érzésünk, de ha van valami közös célunk ami felé mindannyian tartunk, akkor különbözőségeink dacára is jobban vagyunk, csökken vagy megszűnik a bennünk tátongó hiány, ürességünk, egyedüllét érzésünk.

A Narancs abban támogat minket, hogy Szellemi szintű célokért, dolgokért kapcsolódjunk, olyan dolgokért, amit Lelkünk szeretne. A személyiségünknek persze formálódni kell ehhez, mert lehet, hogy nem egyformán gondolunk el, vagy élünk meg minden pillanatot, de belül mégis tudjuk: a Célunk, az út egy! Ez a belső érzés az új csoportok alapja, innen indulhatunk el.

A Korall minőségű csoportokhoz, a Narancson keresztül juthatunk el. Fel kell adjuk a függőségeinket egymás felé, meg kell szüntessük magunkban a kiszolgáltatottság érzését, teremtővé kell válnunk. Bíznunk kell a Létben, a Teremtésben, a Mindenségben, Önmagunkban. Le kell tisztítani és nemesíteni kell gondolatainkat, érzéseinket.

El kell jussunk oda, hogy nem az ÉN és nem a TE számít, csakis a MI= ketten, többen együtt. Rá kell ébredjünk végre, hogy csakis közös céljaink vannak és ahhoz, hogy ezek megvalósulhassanak, össze kell fogjunk.

A mai narancs energia duplán segít, támogat, hogy nyitottá válj a Szellemi útra, erősíti kitartásodat, odaadásodat.Kapcsolódó információk

Cikkek

Sárga hullám második, Narancs napja
Fehér hullám utolsó, Tiszta napja
Halál-mitológia-túlvilág
A fehér hullám narancs színű napja
Pszichodrámával az önismeret útján

       

Események

Vaszati Műhely
Tanulj meg bánni az energiáiddal!
Asztrológiai körséta: Vízöntő időszak - Előadás, beszélgetéssel
Női-férfi energiák
Pszichológia és Önismeret Nyíregyháza

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS