Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Vörös hullám, Sárga napja

szín, színterápia, rezgésterápia, energia, önismeret, ezotéria

A Sárga az építő. Segít nekünk, hogy személyes életterünket megalkothassuk.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A Sárga az építő. Segít nekünk, hogy személyes életterünket megalkothassuk a fizikai világban. Formát ad ötleteinknek, segíti azok megnyilvánulását a fizikai szinten. Teret ad, hogy kibontakozhass.

A Sárga a hétköznapjaink szintjén leginkább az önbizalmi és Ego kérdésekben mutatkozik meg. Akinek kevéske az önbizalma az általában erőteljesen kompenzál, növeli Egoját, hogy megvédje, érvényesítse önmagát, akaratát.Ide tartoznak még a Sárgához megnevezhető félelmeink is. Félelem a kiszolgáltatottságtól, magánytól, pénztelenségtől...stb. Félelmeink alapja legtöbbször zavarodottságunk, nem tudjuk kik vagyunk, mi a dolgunk. van egy belső érzésünk, hogy mit szeretnénk, mit akarunk, de a konvenciók eltérítenek, másik útra terelnek. Így eltávolodunk attól amik igazán vagyunk, próbálunk alkalmazkodni és a nagy alkalmazkodás közben teljesen összezavarodunk.Kétség támad bennünk, hogy mi az amit valóban akarunk...

Ahhoz, hogy visszatalálhassunk magunkhoz és képesek legyünk képviselni is Önmagunkat, belső érzéseinket és gondolatainkat, tanulnunk kell. A Tanulás minősége is Sárga. El kell sajátítanunk a tudást, a Mindenség, a Világegyetem tudását és bölcsességét ahhoz, hogy jól eligazodjunk benne.

A sárga segít abban is, hogy túllépjünk a fizikai valóságon, hogy el merjünk rugaszkodni a stabil, biztonságosnak vélt fizikai világtól. Segít túllépni az elmén, elindít minket az érzések, Lelki szintű megélések felé. Előtérbe helyezi az érzés alapú tapasztalást a mentális szintű tanulással szemben.

A Sárga, a Nap fényének simogató melege. Erővel, energiával tölt fel, hogy megélhesd a mindennapi boldogság érzését, megelégedett lehess.Kapcsolódó információk

Cikkek

Az asztro-pszichológia I.
Számmisztika: mi a sorsfeladatod?
Sárga hullám második, Narancs napja
A biofizikai orvoslás
Kék hullám, Arany napja

       

Események

Gyakorlati szellemgyógyászat
Pszichológia és Önismeret - Miskolc
Rezgésmódszertani konzulens, levelező képzés
Önismereti pszichodráma csoport indul Debrecenben
Vaszati Műhely

Szakértők

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS