Hírlevél feliratkozás
Ezotéria

Vörös hullám, Türkiz nap

energia, szín, színterápia, önismeret, ezotéria

A mai napunk az utolsó a narancs hónapból és aztán megkezdődik a kék hónapunk.

Szerző

Ébredés Háza
életmódközpont

 A mai napunk az utolsó a narancs hónapból és aztán megkezdődik a kék hónapunk. Még ma dolgozz a kapcsolataidon, a kapcsolódások minőségén, mert aztán a Kékben befelé dolgozunk.

A mai friss, Türkiz fuvallatot, használd Szellemi megújulásra. Itt az ideje, hogy kikerülj a körbe-körbe játszmákból és egy új szinten indulj el. Hatalmas erő és energia van a mai napban, hasonló dinamika mint a Vörös, csak tízszeresen. A Türkizben Isteni segítség van, bármi amibe belekezdesz ma, Isteni áldást kap, támogatást nyer. A Türkiz az újjászületés energiája, a vörös a születésé. A születés tudattalan folyamat, míg az újjászületés már tudatosan zajlik. Te döntöd el, hogy mikor szeretnél újjászületni, csak rajtad áll, hogy megtörténik-e. Mi döntjük el adott pillanatban, hogy meghalunk valakinek lenni, hogy megszülethessünk valaki egészen másnak.

Az újjászületés után már nem az Én, hanem a MI a lényeg. Sosem egymagáért, hanem mindig mindenkiért megy előre. A szenvedély itt már a kreativitásban nyilvánul meg. Új minőségű élet és Létforma jelenik meg, háttérbe kerül az egyéni érdek. Együtt lenni, együtt megtenni dolgokat, Szellemi ideák vezette összetartozás lehetősége. Mindig más vezet, így mindig másé a főszerep. Az megy elöl, aki a legalkalmasabb az adott feladat elvégzésére. A delfinek játékosságával, pajkosságával élvezni a mindennapokat, megoldani a feladatokat.

Amikor eljutunk a Türkiz minőségébe, akkor már egyértelműen tudjuk, hogy Szellemi létezők vagyunk. Keressük ma fel belső tanítónkat és vegyünk leckéket tőle, ne várjuk meg míg az élet adja fel helyette.

Emeljük ma új szintre a bennünk lévő szeretetet, a birtokló szeretetünket alakítsuk át megengedő szeretetté. Figyeljük meg ahogy ettől a változástól kapcsolataink mélyebbé, bensőségesebbé válnak.

Kreatív energiáinkat éljük meg, fejezzük ki a fizikai világban. Énekeljünk, rajzoljunk, fessünk, táncoljunk...tegyünk bármit, amiben igazán meg tudjuk mutatni magunkat a világnak! Légy ma spontán, játékos, kreatív!Kapcsolódó információk

Cikkek

Mindenki máskép gyógyul
Kék hullám Korall napja
Vörös hullám utolsó előtti, Olajzöld napja
Kék hullám, Királykék napja
Jelgyógyászat dióhéjban

       

Események

Ezoterikus tábor Nyíregyházán
Családállítás Hellinger terápiás alapokon Debrecen
Vaszati Műhely
Művészetterápia, önismeret
"Tanulom magam” önismereti műhely

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Simonné Gaál Katalin
asztrológus

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS