Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Simonné Gaál Katalin

asztrológus
életvezetési tanácsadó

E-mail cím:
galkati5@gmail.com

Telefon:
30 608 2484

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Nyíregyháza, Újfehértó

Webhely:
http://

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Asztrológia, Humanisztikus szemléletű asztrológia

Lelki állapotfelmérések terápiával

ÉLetvezetési konzultáció, segítő beszélgetések

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

 

Eredeti szakmám könyvelő és pénzügyi ügyintéző. Közel negyven éves koromig az e területen végzett munka töltötte ki családom mellett a mindennapjaimat. Először hivatalokban dolgoztam, utána pedig a saját vállalkozásainkban könyveltem. Egy könyvesboltban találkoztam először az asztrológiával. Nem én kerestem őt, ő talált meg engem. Azért gondolom ezt így, mert ma sem tudom, hogy miért épp azt a könyvet vettem meg, de sorsdöntő volt ez a találkozás. Rájöttem, hogy ez az én utam és ezt hiányzott idáig az életemből.

A Humanisztikus Asztrológia Iskola elvégzése után hivatalosan is asztrológus lettem. A horoszkópról a legtöbb embernek a napilapokban megjelenő általában semmitmondó prognózisok jutnak eszébe. Ezzel ellentétben mi a klienseimmel az önfelfedezés útját járjuk. Nagyon sokan szeretnék megérteni, hogy miért olyan az életük amilyen és hogyan tudnának kiteljesedettebb, boldogabb életet élni. Egy pontosan felállított születési horoszkóp választ tud adni ezekre a kérdésekre.

Jung óta újra ismerjük az archetípusok fogalmát és a szinkronicitás elméletét. Az emberi pszichében éppen azok az archetípusok élnek, amelyeknek szimbólumai az égen lévő planéták. Mivel a belső világunkba meglehetősen nehézkes betekintést nyerni, ezért segítségül hívjuk az asztrológiát, ahol viszont nagyon pontosan követni lehet az aktuális égi állást. Ha elfogadjuk azt, hogy fent ugyanaz történik ami lent, akkor a planéták helyzetéből és egymáshoz való viszonyaikból következtetni tudunk arra, hogy a belső világunkban ugyanazok az archetípusok hogyan érzik magukat és milyen kontaktusban vannak egymással. Az emberi pszichében élő személyiségeket a Humanisztikus Asztrológia énállapotoknak hívja. Különböző élethelyzetekben más és más énállapotunk fog megnyilvánulni annak függvényében, hogy aktuálisan melyik a legaktívabb. Anya szerepben lehetek megértő, türelmes és lojális, ugyanakkor elképzelhető, hogy ha bemegyek a munkahelyemre az alkalmazottaim szemében ott van a félelem és a kíváncsiság, hogy vajon milyen lábbal ébredtem fel és mennyire leszek ma könyörtelen és utálatos. Ezen kívül létezek még testvér, szomszéd és barát szerepben is, ahol ezek az emberek ismét egy más oldalamat ismerhetik meg.

Ezek az énállapotok mind önálló személyiségrészek, akiknek vannak jó és rossz tulajdonságaik, és szerepelni akarnak életünk színpadán. Sokszor merőben eltérő és egymásnak ellentmondó igényekkel lépnek fel, ezzel nehéz döntések elé állítva minket. Előfordul, hogy valamelyik annyira kilóg a sorból, hogy kénytelenek vagyunk a tudattalanba száműzni, vagy pedig kivetíteni. Ez a legrosszabb megoldás amit tehetünk, mert válogatott fondorlatokkal fogja felhívni magára a figyelmet, ezzel nem kevés szenvedést és fájdalmat okozva.

Az asztrológiai elemzés célja, hogy ezek az énállapotok megtalálják a közös nevezőt és egymást támogatva működjenek.
Az asztrológus másik feladata pedig az, hogy segítsen a kliensének abban, hogy a tudatosan nem élt energiák is helyet kapjanak a személyiségben és harmóniába kerüljenek a többiekkel.

Nagyon sok ember vágya, hogy megértse, hogy miért fut bele rendszeresen megoldhatatlannak tűnő problémákba és neki miért nem sikerül az, ami más embereknek sikerül. Minden önismereti útnak, tehát az asztrológiának is ez a feladata, hogy ezeket a kérdéseket is megválaszolja. Semmi sem történik velünk véletlenül, és a másik emberrel való találkozásainknak is megvan a maga értelme.
Ha a miértekre választ kapunk és ezáltal valami változik a belső világunkban, a minket körülvevő világ is megváltozik.

Vannak az én módszeremben is prognózisok, de ezek soha nem előre megjósolt konkrét események. A horoszkóp ábrája egy állókép amely a születés pontos időpontjára van elkészítve. A planéták viszont folytatják az égi útjukat és ezzel mindig új időminőséget hoznak létre. Évről évre megnézhetjük, hogy az adott időszakban melyik az az életterület amely fontossá válik számunkra. Ide érdemes akkor energiát fektetni, mivelt itt tudunk eredményt elérni.

 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS