Hírlevél feliratkozás
Gondolataltató

2017 energetikailag fontos napjai és a bennük rejlő lehetőségAz ember nem tudja magát függetleníteni a Föld energiáitól és a kozmoszból folyamatosan ránk áradó energiáktól. Hatnak a testünkre és a minket körülvevő elektromágneses térre a bolygóállások, az üstökösök megjelenése, a napkitörések, a Föld energetikai hálózatát alkotó vonalak kisugárzása. A kollektív tudaton keresztül érezzük azoknak a napoknak a hatását, amelyeket a világon sok ember egyszerre megünnepel (például kínai újév, Valentin-nap, napfordulók).

A térben megjelenő energiáktól lehetünk fáradtak, legyengültek, levertek, fejfájósak. Azonban lehet pont ellenkező is a hatása – felfrissülünk, energikusak, aktívak, örömteliek leszünk.

Ha előre tudjuk, hogy melyek azok a napok, amelyeken fokozottan hatnak ránk az energiák, akkor fel tudunk készülni és a saját magunk hasznára fordítani. A nehezebb energetikai napokon elengedésgyakorlatokkal kitisztíthatjuk a lerakódott fizikai, lelki, szellemi nyomasztó terheinket, negatív érzéseinket. A pozitív bolygóállásoknál csillagenergiákhoz lehet hozzájutni. Ez egyfajta magasabb rezgésszámot idéz elő abban a személyben, aki erre ráhangolódik. Ilyenkor érdemes csoportban meditálni, kirándulni, imádkozni, vagyis bármilyen spirituális tevékenységet végezni.

Bizonyos kiemelt napokon olyan erőtér keletkezik a Föld körül, amely alkalmas szakrális beavatások fogadására-átadására. Ilyenkor az arra energetikailag, tudatilag és idegrendszerileg felkészült személyeken (mint egy oszlopon) keresztül beáramlik az energetika és kiárad a térben, átadódik az arra ráhangolódó embereknek, környezetnek. Ezek az erőteljes változásokat hozó energiák átalakítják az elektromágneses terünket, szinte előrelöknek spirituális fejlődésünkben. Érdemes tisztulással elősegíteni ezt a folyamatot, és szívből jövő szertartással, befelé mélyedéssel szeretettel terelni a jövőnk kedvezőbb alakítása irányába a térben lévő „Isteni segítséget”.

2017 év erőteljes energetikai napjai:

Február 10., holdfogyatkozás

Február 26., napfogyatkozás

Március 12., tízmilliószoros nap

Március 20., nap-éj egyenlőség, 10.28

Június 9., tízmilliószoros nap, telihold

Június 21., nyári napforduló, 4.24

Július 27., tízmilliószoros nap

Augusztus 7., teljes holdfogyatkozás

Augusztus 21., teljes napfogyatkozás

Szeptember 22., nap-éj egyenlőség, 20.02

November 10., tízmilliószoros nap

December 21., téli napforduló, 16.28

 

A tízmilliószoros napokat nem csak a buddhista hagyományok miatt tisztelik. Ilyenkor olyan erős energiasugár hatol keresztül a Föld terén, amely a gondolatokat, cselekedeteket tízmilliószoros hatékonysággal erősíti fel. Érdemes befelé figyelve, meditálva pozitív folyamatokat indítani az élet minden területén. Vigyázat!!! Ha pozitívan meditálsz, de közben egész nap a hiányra, az elégedetlenségre gondolsz, ha teret engedsz negatív érzéseidnek, akkor ez felülírja a pozitív teremtéseidet. Ez a nap az Éber Tudatosság napja 24 órán keresztül!

A fogyatkozások olyan energiakapukat, átjárókat hoznak létre, amelyekben egyesülnek a beáradó fény rezgései és a bolygónk frekvenciái, a földi gravitációs energiák. Igen erőteljes hatással vannak a kollektív gondolkodásra.

 

A holdfogyatkozás csak teliholdnál, a napfogyatkozás újholdkor fordul elő. Az egymást követő fogyatkozások ereje, hatása összeadódik. Mint idén februárban és augusztusban.

 

2017. év energetikai csúcsra járatása augusztus elején lesz. Érdemes ebben az időszakban elvonulást, tábort, tanfolyamot tervezni, mert minden információ, tudati emelés, rezgésszintváltozás gyorsabban, hatékonyabban tud beépülni.

 

Az augusztus 7-i teljes holdfogyatkozás egy nagyon erős telihold-energiával párosul. Az augusztus 8-i Oroszlán-kapu (8. hó, 8. napja) energiabeáramlása mindent visz. A Föld ásványainak rezgése csúcson lesz, az idő kapuja megnyílik. Kiváló időszak arra, hogy szakrális helyen spirituális munkát végezzünk önmagunkért és a Földért. Az önvizsgálat, a lelki megtisztulás, a tudatosság emelése könnyebben megy végbe ilyenkor. Érdemes spirituális utazást tervezni, ásványokkal foglalkozni, beavatási szertartásokat tartani.

 

Augusztus 14–20. között, a fogyó Hold időszakában, a retrográd Merkúr idejében érzelmi szélsőségek és kommunikációs zavarok lehetnek. Egy olyan időszak, amikor az érzelmi stabilitásért, lelki egyensúlyért meg kell dolgozni. Augusztus 21-én, az újholdas teljes napfogyatkozás látványosnak ígérkezik és lágyítja, harmonizálja az energiákat.

 

Ez év augusztusának kettős megafogyatkozása kétségtelenül 2017 legenergetikusabb szakasza lesz. Egyedülálló összhangban, egyidejűségben fonódnak össze a Hold és a Nap energiáinak rezgéshullámai, felerősítve egymás hatását.


Az Atlantisziak „végtelenségi pontoknak” tartották a fogyatkozásokat, mert ilyenkor a lineáris idő megáll, és egy rövid ideig az időnélküliségben, végtelenségben tartózkodik. (A fogyatkozás (eclipse) szó az Atlantisziaktól származik, és az ókori Görögországban is onnan került be a köztudatba. Jelentése: elrejtőzni, titkolni valamit vagy megszűnik valami.)

 

A fogyatkozások „ütős” energiahullámokat bocsátanak ki, amelyek teljes mértékben áthatják a Földet és az emberiséget. Az érkező energia megnyitja a tobozmirigyet és az ember fizikai testének sejtjeit, az éterikus test energiaszerkezetét alakítja át. Bizonyos értelemben az idő megváltozik a fogyatkozások alatt. Álomállapotban még tisztábban fogható ez a ritka fázis, és az éber tudat is módosul különböző módon. A gondolat és az életerő kisugárzása nagyon finom módon megváltozik, a létezés kitárul, a lélek képes szárnyalni.

 

2017 energetikája különböző mértékkel hatással lesz mindenkire, akár észreveszi, akár nem. Hogy tudatosan, vagy tudatlanul használjuk, az csak tőlünk függ!

 Szép, fényes, könnyű átalakulást kívánok mindenkinek!

www.tarterezelina.hu

 Kapcsolódó információk

Cikkek


       

Események


Szakértők

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS