Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Hojcska Noémi

természetgyógyász, dietetikus

E-mail cím:
hojcskanoemi@gmail.com2

Telefon:
20/ 362-9535

Megye:
Hajdú-Bihar megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Debrecen

Webhely:
http://

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Bemutatkozás:

Hojcska Noémi vagyok. Dietetikus és természetgyógyász.

Nagyon szerencsés embernek tartom magam,mert elmondhatom,hogy a hivatásom a hobbim is.

Mint a természetgyógyászok közül sokan én is a hivatalos orvoslás ösvényén kezdtem a pályafutásomat. 20 évig dolgoztam kórházban terápiás dietetikusként. Fontosnak tartom a különböző betegségek kezelésében és az egészség megőrzésében is a helyes táplálkozást. Az viszont nem attól lesz helyes,hogy különbözőnböző irányzatok és ki tudja kik által felállított szabályokat tartunk be, hanem attól hogy egyénre szabottan a testi és lelki adottságokhoz illeszkedik.

1990-ben végeztem el az első természetgyógyászattal kapcsolatos tanfolyamot. Reflexológiát tanultam. Ez a tudás megváltoztatta az egész életemet. Először csak a családban és a baráti körben alkalmaztam. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem az ismerőseim között, majd az eredményeket látva új szemlélettel néztem a világot és a betegségeket. Egyre inkább kinyíltam a természetgyógyászat felé. Egyik tanfolyamot a másik után végeztem nem bírtam betelni az újabb és újabb ismeretekkel. Sokat nem is építettem be a kezeléseimbe, de a személyes fejlődésemhez hozzájárultak. Gyűjtögettem az ismereteket és a tudást és egyre többet kezeltem. A több kezeléssel egyre több tapasztalatot szereztem a klienseimtől, a betegektől . Nagyon hálás vagyok nekik, hiszen általuk a visszajelzéseik, a gyógyulásaik és a fejlődésük által jutottam idáig.

Az évek során világossá vált számomra, hogy minden kialakult betegség mögött van egy lelki ok. Ha fizikálisan a betegséget akarjuk kezelni azt meggyógyítjuk, de az oka, a lelki probléma újra feltör vagy ugyanott vagy valahol máshol a szervezetünkben.
Tehát a test ,a lélek és a szellem egységét kompletten kell nézni. A testi betegség kezelése mellett meg kell keresni a betegséget kiváltó lelki hátteret. E felismerés révén újabb "kutatások" következtek. Néhány év alatt megtanultam és egyre többet alkalmaztam a Belső utazás módszerét, az előző életekbe visszatekintés módszerét, a tibeti hangtál terápiát és a Bach-virágterápiát. Ezeket a módszereket alkalmazva segítek megtalálni a hozzám fordulóknak a testi- lelki harmóniát, a belső békét, a tökéletes egészséget.
Vágyam az, hogy Önök akkor is keressenek meg amikor még egészségesek , még semilyen betegség nem alakul ki a szervezetükben és ezt a csodálatos állapotot szeretnék megtartani. Én ugyanis nagyon fontosnak tartom az egészség megőrzést ill. a betegség megelőzést! A megelőzéshez sokkal kevesebb idő, pénz és energia ráfordítás szükséges, mint a gyógyuláshoz.
Szeretettel várom Önöket ha egészségesek akarnak maradni és ha gyógyulni vágynak egyaránt!

 

Tevékenységek:

 

Hangmasszázs tibeti tálakkal,Reflexológia,Táplálkozási és diétás tanácsadás.Bach virágterápia

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS