Hírlevél feliratkozás
Képzések

Reiki I. Sátoraljaújhely


Reiki, energia, öngyógyítás, egészség, betegség

Helyszín:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye » Sátoraljaújhely

Kezdés ideje:
2012.03.03. 09:00

Befejezés ideje:
2012.03.03. 16:00

Jelentkezési határidő:
2012.03.02.

A képzést tartja:
Nagy Attila

Részvételi díj:
7.900,-Ft

Milyen végzettséget ad?
Reiki I.

Telefon:
06-20/569-7710

E-mail cím:
nagy.attila9@businesstel.hu

Weboldal:
http://www.termeszetgyogyaszstudio.hu

Részvételi feltételek:
12.00 körül tartunk 1 órás ebédszünetet, amit akár otthon is eltölthetsz, ha belefér. (könnyű, lehetőleg zöldségfélékből, gabonákból, magvakból és levekből álló étkezést ajánlok erre a napra) Érdemes kényelmes öltözékben érkezni és váltó cipőt hozni.

A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetővé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlődésének elősegítése. A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül működik hívőknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája. A Reikit a gyógyító nyitott csatornáján hívja le. Az energiát nem a gyó­gyítótól veszi el, hiszen az energia kívülről jön. A kezelt személy egy tiszta csatornán keresztül jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából. Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére. A kezelés minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg. Nem csupán a test kémiai szerkezetében hoz létre változásokat miközben segíti a szervek regenerálódását, a szövetek és csontok újra épülését, hanem segít abban is, hogy a kezelt mentális szinten kiegyensúlyozottá váljon. Mint említettem a Reiki közvetítését tanfolyamokon lehet elsajátítani behangolásokon keresztül, három különböző szinten. A szintek között bizonyos tisztulási folyamatok miatt meghatározott időnek kell eltelni.

Reiki I.: A Reiki történetéről, hatásáról kap a tanítvány tájékoztatást, majd megtanulja az önkezelés alapvető pozícióit. Ezt követően történik meg az első behangolás. Ezután mindenki elkezdi magát kezelni, ilyenkor érzékelik a behang­olás előtti állapotuktól való eltéréseket, a Reiki hatására felmelegszik a kezük, testükben bizsergések, lüktetések, stb… érezhetők. Ez általában mindenkinél már az első napon érezhető. A behangolás a fizikai test megnyitására összpontosít, hogy minél nagyobb men­nyiségű életerő-energiát tudjon felvenni, vagyis átáramoltatni magán, az energiaközpontok (csakrák) rezgésszámát növelve. 


Kapcsolódó információk

Cikkek

Vörös hullám, zöld nap
Test és tudat összefüggései II.
Mérlegen a vályog
Gondolatok a holográfiáról
Sárga hullám, Türkiz napja

       

Események

Jógatábor 2012.
Egészségügyi alapmodul Távoktatás
II. MediBall Országos Bajnokság
Csikung gyakorlás
Vaszati I. tanfolyam

Szakértők

Gergelyné Szőke Zsuzsa
Kapcsolatteremtő gyógyítás terapeuta

Termékek

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS