Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Kind Halláscentrum

hallás-rehabilitáció

E-mail cím:
nyiregyhaza@kind.hu

Telefon:
06-42/784-117

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Nyíregyháza, Szabadság tér 2

Webhely:
http://www.kind.hu

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

HÍD adatok
Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

 

Filozófiánk - anyacégünkkel összhangban -, hogy a hallásjavítás folyamatában az ember a legfontosabb. Arra törekszünk, hogy vevőink igényeit a lehető legpontosabban megismerjük, és ennek alapján egyedi megoldási javaslatokat dolgozzunk ki számukra.

A KIND Halláscentrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994 óta működik Magyarországon.
Alapítója az 1952-ben létrehozott német KIND Hörgeräte GmbH & Co. KG. Fő profilja a hallás javítás, 2004 óta a hallókészülék gyártás is.
A világ 15 országának több mint 600 szaküzletében 2300-nál is több munkatárs fáradozik azon, hogy Vevőink elégedettek legyenek. 3 budapesti üzletünk mellett Pécsett, Szombathelyen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Győrött, Székesfehérvárott és Szegeden biztosítjuk a legkorszerűbb hallásgondozást.

A KIND a hallás rehabilitáció széleskörű fejlesztése és a lehető legmagasabb szintű vevőelégedettség elérése érdekében szövetségeseinek tekinti és szorosan együttműködik
a hallássérültek érdekvédelmi szervezeteivel (SINOSZ, SVOE).

Számunkra rendkívül fontos, hogy vevőink elégedettek legyenek. Ezért őket számos programmal támogatjuk a kihordási idő alatt és utána is. Ilyen a
• KIND Négyszeres Garancia
• KIND Hallásgondozási Program
• KIND Takarék Program.

Kitűnő minőségű zajvédelmi eszközeink széles választékával arra törekszünk, hogy a hozzánk fordulók minél magasabb életkorukig megőrizhessék ép hallásukat.

A minden vevőnket megillető személyre szabottan kidolgozott IDEÁLIS MEGOLDÁS keretében bemutatott komplex „hallórendszer” azokat a terméket tartalmazza, amelyekkel az érintett életminőségét a lehető legnagyobb mértékben javítani lehet.
Ingyenes, minimum kéthetes kipróbálási lehetőséget garantálunk azért, hogy az Ideális Megoldás előnyei pénzügyi kötelezettség nélkül megismerhetők legyenek.
Halláscentrumainkban minden Önkéntes Egészségpénztári kártyát elfogadunk.

A KIND az egészségügyi szolgáltatás mellett a környezetvédelemnek is elkötelezett híve. Ezért országos használtelem-gyűjtő programot indítottunk, és a programban részvevő magánszemélyeket nagy értékű nyereményekkel jutalmazzuk.

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS