Hírlevél feliratkozás
Adatlap

Sivadóné Szabó Éva Krisztina

energiagyógyász (prána)
számmisztikus

E-mail cím:
snetina@freemail.hu

Telefon:
70 / 616 - 7680

Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységem végzésének a helye(i):
Nyíregyháza, Fészek út 84

Webhely:
http://www.snetina.uw.hu

A problémák, betegségek, melyekben segíteni tudok:

Eljárások:

Lelki, spirituális elemzések, tanácsadás

Gyermekrajz vizsgálat, Számmisztika, Tarot elemzés

Energetikai rendszerre ható terápiák

Pránanadi

Rólam
Tevékenység
Fotók
Nyitvatartás
Írások
Események
Akciók

Sivadóné Szabó Éva Krisztina vagyok, számmisztikus és hetes fokozatú pránanadi mester. Pedagógus végzettségem van, mind a mai napig szeretek tanulni és a tanítás valamilyen formában végig kísérte utamat.

Ma feladatomnak tekintem, hogy megtanítsam az embereket a tudatos életvitel kialakítására, a hármas egység a TEST - LÉLEK - SZELLEM harmóniájára. 

Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy a testi egészség mellett mennyire fontos a lelki egészségünk megőrzése, az esetleges negatív lelki állapotok harmonizálása.             

Szellemi énünk, önmagunk megismerésével egy olyan ősi bölcsességen alapuló modern életfeladat rendszert, mint eszközt kapunk a kezünkbe, mely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életüknek. Az ember folyamatosan keresi a válaszokat az életében, tudni szeretné mi a feladata, mi az útja, miért is született erre a földre? 

Ez az út a szellemi feladatom, amit nagyon szeretek, s hálás vagyok érte a Mindenhatónak, hogy megismerhettem, megtanulhattam, s átadhatom azoknak, akik hozzám fordulnak.

Fizikai feladatom, hogy segítséget nyújtsak az embereknek a pénzügyeik megtervezésében. Hiszen mindenki vágyik arra, hogy harmonikusan élje az életét, ne legyenek anyagi gondjai.

Mégis jellemzően napról - napra tervezünk, nem gondolkodunk közép és hosszú távon.    A földre születtünk, ahol az érzelmek mellett meg kell tanulni az anyagi dolgok megteremtését, itt a földön feladatunk egyensúlyt tartani a szellemi és az anyagi dolgok között, melybe bele tartozik a pénzzel való tudatos foglalkozás is.

21 évvel ezelőtt indítottuk útjára férjemmel közös vállalkozásunkat. A több, mint 20 éves szakmai pályafutásom alatt folyamatosan foglalkoztam emberekkel, melynek során úgy vélem, kellő tapasztalatra tettem szert.

Magamról azt vallom, hogy vagy nagyon szeret engem a Jóisten, vagy szerencse csillag alatt születtem, mert mindig volt mellettem valaki, aki vezetett, tanított, segített, utat mutatott. S most az én feladatom, hogy vezessek, tanítsak, segítsek, utat mutassak.

Az én életemben is voltak nagyon mély pontok, s szárnyalhattam nagyon magasan is, de az a legfontosabb, hogy ahogy az álmaidat követve cselekszel, észrevedd valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet...

                                                                                   

 

 

 
  HIRDETÉS

 
 

   Regisztráció szakértőknekSzakértői bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó


Elfelejtett jelszó
Regisztráció

 
  HIRDETÉS

 
 

Kiemelt partnerek - Ha információra vágysz...

 
  HIRDETÉS

 
 

Címkék

  HÍD Program HÍD Egészségkártya

 

 

Rólunk        GY.I.K.       Felhasználói feltételek       Impresszum        Kapcsolat        Médiaajánlat        RSS